Kriget som inte har något slut

Krigen der aldrig ender
Bok av Carsten Jensen
"Kriget som inte har något slut" av Carsten Jensen och Anders Hammer handlar om Afghanistankriget. Det är en reportagebok som ingående porträtterar olika människor i landet och vad som har hänt sedan de utländska styrkorna lämnat. Boken ger ett perspektiv som vanlig massmedia inte rapporterar om, nämligen konsekvenserna av ett krig som aldrig tar slut.
9789100171216
Välj utgåva
Kriget som inte har något slutSvenska - Inbunden
ISBN: 9789100171216
Kriget som inte har något slutSvenska - E-bok
ISBN: 9789100171223
"Kriget som inte har något slut" är en bok om Afghanistankriget skriven av författarna Carsten Jensen och Anders Hammer. Båda är kända som två av Nordens främsta experter på Afghanistan och kriget där. Denna bok är ett reportage som analyserar kriget och vad som hänt sedan de utländska styrkorna dragit sig tillbaka. Boken intervjuar många olika människor och ger en bild av landet som vanligtvis inte skildras i massmedia. Detta är ett viktigt porträtt om förödelserna av ett krig som aldrig tar slut.

Denna bok var otroligt gripande och välskriven. Jag lärde mig mycket om Afghanistankriget och landet i helhet. Jag kan verkligen rekommendera denna bok för alla som är intresserade av samhällsfrågor, konflikter och internationella relationer.