Draken i rummet

Gunilla von Platen
"Draken i rummet" av Gunilla von Platen och Malin Roos är en biografi om entreprenören Gunilla von Platen. Hon kom till Sverige som flykting från Turkiet när hon var fyra år gammal. Då hette hon Günel Anip. Detta är hennes berättelse om hur hon förvandlades från flyktingflicka i förorten till superentreprenör och investerare i i tv-programmet Draknästet.
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Bokus
199 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Ginza
199 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 39 frakt
Adlibris
199 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Book Outlet
201 kr fri frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
170 kr + 59 frakt
Elsa Larsson
Postad på Omnible
11 mars 2020
Betyg 5
"Draken i rummet" av Gunilla von Platen och Malin Roos är en gripande och inspirerande historia om flyktingflickan Günel Anip som blev den framgångsrika entreprenören Gunilla von Platen. Hon är framför allt känd som en av investerarna, de så kallade drakarna, i tv-programmet Draknästet. Hon är en mycket framgångsrik entreprenör och hon har bland annat grundat och sålt kundserviceföretaget Xzakt. Det är dock få som känner till hennes bakgrund. Som 4-åring flydde hon och hennes familj, som har syrianskt ursprung, från Turkiet för att slippa hot och förföljelse.

Denna bok handlar om en mycket inspirerande kvinna som gjort en makalös karriär. Det är en spännande, stundvis sorglig, biografi om en av Sveriges mest intressante entreprenörer. Den är rak och informativ med många värdefulla tips.