Från skott till stek : happy hunting och den vilda maten

Bok av Fredrik Lundberg
Den nyfikne jägaren och Happy Hunting-författaren Fredrik Lundberg återvänder till skogen. Den här gången är han på jakt efter vad som händer när man fällt djuret. Med sin unika, lättsamma ton tar han sig an frågor som: hur tar man hand om djuret? Hur förvarar man det? Hur styckar man det? Och, vad kan man laga? I cirka 50 recept av Kristin Johansson lär vi oss laga vilt på helt nya sätt. Med råvaran i centrum lyckas hon skapa rätter som tar vara på köttet på bästa sätt, och som samtidigt tilltalar både viltälskaren och den som aldrig lagat vilt förut. Här hittar du moderna och nyskapande recept för hela familjen, liksom en och annan klassiker i ny skepnad. Fredrik Lundberg har också intervjuat några av de kända kockarna i Kockjaktlaget om vilt, bland andra Danyel Couet och Filip Fastén. Följ med ut i skogen och lära dig mer om dess råvaror, dofter och smaker. När du väl är där kommer du inte vilja lämna den.
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Plusbok
222 kr + 40 frakt
Ej verifierad butik
Från skott till stek : happy hunting och den vilda maten
222 kr
Bokextra
239 kr + 49 frakt
Ej verifierad butik
Från skott till stek : happy hunting och den vilda maten
239 kr
Adlibris
254 kr fri frakt
CDON
254 kr fri frakt
CampusBokhandeln
293 kr + 29 frakt
Ej verifierad butik
Från skott till stek : Happy hunting och den vilda maten
293 kr
Book Outlet
310 kr fri frakt
Bokus
254 kr fri frakt
Ginza
269 kr + 39 frakt