Gastronomisk kalender 2016. Till bords med Tore Wretman : om en hovtraktör och måltidens kultur

Magdalena Ribbing
Det här har ni aldrig läst förut! En mängd ny, rolig och lärorik information om Tore Wretman, som föddes för hundra år sedan, hovleverantör av husmanskost till kungar och folket! Hur det gick till, hur han själv såg på sitt värv och hur han blev så världsberömd som svensk mats främste företrädare berättar hans vänner, forskare och kännare i ett tjugotal artiklar. Ewa Wretman, Örjan Klein, Gunnar Forssell och Fredrik Eriksson berättar wretmanska minnen. Carl Jan Granqvist beskriver Tore Wretmans utbildningsådra. Tomas Lidman, Martin Ingvar och Stephan Rössner lagar mat ur Tores kokböcker. Krogimperiebyggaren i Tore Wretmans anda, PG Nilsson, berättar hemligheter liksom efterträdaren på hovtraktörtronen Stefano Catenacci. Kung Carl XVI Gustaf ger sin syn på kunglig måltidskultur. Detta är Gastronomiska Akademiens årsbok, utgiven för femtiosjätte året i följd.
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Bokextra
196 kr + 49 frakt
Ej verifierad butik
Gastronomisk kalender 2016. Till bords med Tore Wretman : om en hovtraktör och måltidens kultur
196 kr
Book Outlet
197 kr fri frakt
CDON
199 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Adlibris
199 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Bokus
209 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Ginza
209 kr + 39 frakt
CampusBokhandeln
212 kr + 29 frakt
Ej verifierad butik
Gastronomisk kalender 2016
212 kr
Bokbörsen (begagnade böcker)
150 kr + 59 frakt