Tio lektioner i matlagning

Bok av Lotta Lundgren
Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden? Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Lotta läser själv ljudboken och berättar om ett par recept. Hitta enskilda kapitel i boken. Kapitel Tid 1. Känslor 01:52 Matlagning: Spaghetti Vongole 11:36 2. Verktyg 47:39 3. Smak 1:21:55 4. Kött 2:28:55 Matlagning: Kinesisk fläsklägg med plommon och calvados 3:46:02 5. Efteråt 4:03:42 6. Kost 4:27:32 7. Barn 5:15:00 Matlagning: Italiensk kalvragu med citron 5:50:18 8. Kön 6:01:09 9. Pengar 6:32:35 10. Instinkt 7:05:17