Starka former : mage & rumpa

Bok av Olga Rönnberg
Starka former: mage & rumpa är en träningsbok som fokuserar på övningar för bålen och rumpan. Många kvinnor efterfrågar övningar för att få snyggare och starkare rumpa och plattare mage. Olga Rönnberg jobbar som personlig tränare och i denna bok ger hon sina bästa träningsövningar för bålen och sätesmusklerna. Hon ger även viktig information och tips.
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Amazon.se
Nybliven Amazon Associate Klicka på "Till butik" för att se priset
Book Outlet
124 kr + 25 frakt
Adlibris
125 kr + 25 frakt
Ginza
179 kr + 39 frakt
Bokus
197 kr fri frakt
Akademibokhandeln
259 kr + 29 frakt
Ej verifierad butik
Starka former : mage & rumpa
259 kr
Svenskt Kosttillskott
198 kr fri frakt
Svensk Hälsokost
198 kr fri frakt
Åhlens
99239 kr fri frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
125 kr + 59 frakt
Starka former: mage & rumpa är en träningsbok full av övningar för att få en platt mage och fastare rumpa. Författaren Olga Rönnberg är hälsocoach och företagare. Hennes företag fokuserar på kvinnlig fitness och hon har gett ut många träningsböcker och kokböcker. Denna bok fokuserar på de två områden som de flesta kvinnor vill träna - mage och rumpa.

Olga har många års erfarenhet som personlig tränare med många kvinnliga kunder. De flesta vill ha snygga former och efterfrågar just en starkare bålmuskulatur med plattare mage och en fastare rumpa. Många fastnar dock i samma övningar och försöker uppnå resultat med hundratals situps. Här ger författaren en stor variation på övningar som bygger upp bål- och sätesmuskulaturen. Boken är full av information och smarta tips på hur man ska utföra övningarna.

Många av övningarna ser svåra ut, men de är faktiskt ganska lätta att utföra. Denna bok är perfekt för dig som vill ha variation i din träning. Vissa övningar kommer att ge dig träningsvärk i muskler som du inte ens trodde att du hade! Den är mycket tydlig och pedagogisk och den passar både nybörjare och personer som tränat mycket.