Livet enligt Dagny : i huvudet på en 104-åring

Dagny Carlsson

Dagny Carlsson, nu 108 år gammal, började blogga vid 100 års ålder och blev därmed Sveriges äldsta bloggare. I sin bok reflekterar hon över hur livet är idag och jämför med hur det var förr i tiden. Hon berättar också om hur hon bär sig åt för att hålla sig pigg och frisk och delar frikostigt med sig av sina tankar och känslor.

Älskar Dagny och jag älskar denna bok. Dagny är en stor inspiration och förebild som bevisar att ingenting är omöjligt. Man kan klara allt även om man är över 100 år gammal. Jag hoppas att jag blir som henne när jag blir gammal
Jag gillar boken! Den är rolig och jag gillar Dagnys sätt att beskriva hur det var förr. Jag tycker Dagny är så cool! Det är ett bra språk med mycket humor, vilket jag gillar. Jag tror boken hade blivit ännu bättre om Dagny berättat mer om allt runt omkring. Till exempel som hur det var utan kyl och frys. Nu kändes det som hon bara snuddade vid ämnet. Så det hade varit roligare om det handlat mer om förr i tiden. I övrigt är det en underhållande och rolig bok.