Sprucket läder och svikna löften (Huskvarna-sviten, #4)

Ewa Klingberg 
Lollo har blivit singel, hon brinner för sin egen nagelsalong i Huskvarna och har ett stort intresse för gamla saker och även motorfordon. Detta får henne att ramla över en rosa Cadillac. Denna bil kommer ta med Lollo på oanade äventyr och hon kommer att upptäcka dörrar hon inte trodde fanns.
9789175458182
Välj utgåva
Sprucket läder och svikna löftenSvenska - Inbunden
ISBN: 9789175458182
Sprucket läder och svikna löftenSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789177890744
Sprucket läder och svikna löftenSvenska - E-bok
ISBN: 9789175458199
Sprucket läder och svikna löftenSvenska - Pocket
ISBN: 9789177893578
Sprucket läder och svikna löften är fjärde boken i Klingbergs Huskvarnaserie. Boken skrivs i både nutid och dåtid men är lätt att följa med i skiftena. Lollo har nyligen separerat och försöker få ihop vardagen med sin nagelsalong samtidigt som hon längtar efter kärleken och nya utmaningar. Lollo blir förälskad i något så oväntat som en rosa cadilac som kommer spela en stor roll i hennes framfart. Bokens handling i dåtid och nutid flätas ihop på ett bra sätt i slutet.

En mysig feelgood-roman som passar bra i försommarvärmen.
Sprucket läder och svikna löften är den fjärde boken i Ewa Klingbergs Huskvarnaserie. Även om boken är fristående så är det flera karaktärer som återkommer och man har absolut en fördel om man har läst de tidigare böckerna i serien.

Typiskt för Huskvarnaserien är att man får följa en huvudkaraktär som lever i nutid, denna gång Lollo som driver en egen nagelsalong i Huskvarna, och en kvinna som lever i dåtid. Lollo lever som singel och brinner för sin salong och nostalgiska bilar. Det är också den rosa Cadillacen som får henne att öppna dörrar som hon inte tidigare har öppnat. Boken har en röd tråd igenom hela historien och binds ihop på ett fint sätt i slutet.

Jag gillar verkligen Ewas sätt att skriva och det här var en feelgood-roman helt i min smak.