Från håv till tallrik : hur du rensar och tillagar fisk

Alf Andersson

Från håv till tallrik

med smak från sjö och skärgård

En praktisk och överskådlig handbok för alla, som fångar och som vill tillaga sin fisk och sina kräftor. Boken är rikligt illustrerad med instruktiva bilder, som på ett grundläggande sätt steg-för-steg visar hur man rensar och förbereder olika fiskarter. Som kronan på verket finns också flera matrecept på olika fiskar samt på kräftor. Boken tar upp fisk från sött och bräckt vatten, men tillvägagångssätten kan användas också på saltsjöfisk.

Text och illustrationer är av författaren och tecknaren Alf Andersson, som skapat flera konstruktiva och mycket uppskattade handböcker inom jakt och fiske: Styckning av vilt, Så grillar du kött och fisk, Så röker du kött och fisk samt Fisken efter fångsten.

Några exempel på rätter ur boken: Lax i papper, Farmors gäddbullar, Griljerade kräftor.

Mindre

Från håv till tallrik med smak från sjö och skärgård En praktisk och överskådlig handbok för alla, som fångar och som vill tillaga sin fisk och sina kräftor. Boken är rikligt... Mer

Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Bokextra
157 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 49 frakt
Ej verifierad butik
Från håv till tallrik : hur du rensar och tillagar fisk
157 kr
Book Outlet
169 kr fri frakt
Adlibris
177 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Ej verifierad butik
Från håv till tallrik : hur du rensar och tillagar fisk
177 kr
Plusbok
177 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 40 frakt
Ej verifierad butik
Från håv till tallrik : hur du rensar och tillagar fisk
177 kr
CDON
179 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 29 frakt
Bokus
179 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Ginza
179 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 39 frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
100 kr + 59 frakt