Från håv till tallrik : hur du rensar och tillagar fisk

Bok av Alf Andersson
Från håv till tallrik med smak från sjö och skärgård En praktisk och överskådlig handbok för alla, som fångar och som vill tillaga sin fisk och sina kräftor. Boken är rikligt illustrerad med instruktiva bilder, som på ett grundläggande sätt steg-för-steg visar hur man rensar och förbereder olika fiskarter. Som kronan på verket finns också flera matrecept på olika fiskar samt på kräftor. Boken tar upp fisk från sött och bräckt vatten, men tillvägagångssätten kan användas också på saltsjöfisk. Text och illustrationer är av författaren och tecknaren Alf Andersson, som skapat flera konstruktiva och mycket uppskattade handböcker inom jakt och fiske: Styckning av vilt, Så grillar du kött och fisk, Så röker du kött och fisk samt Fisken efter fångsten. Några exempel på rätter ur boken: Lax i papper, Farmors gäddbullar, Griljerade kräftor.
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Amazon.se
Nybliven Amazon Associate Klicka på "Till butik" för att se priset
Bokbörsen (begagnade böcker)
100 kr + 59 frakt
Ginza
177 kr + 39 frakt
Book Outlet
178 kr fri frakt
Adlibris
179 kr + 25 frakt
Bokus
179 kr fri frakt
Plusbok
185 kr + 40 frakt
Ej verifierad butik
Från håv till tallrik : hur du rensar och tillagar fisk
185 kr