Tillit till dig : roman

Bok av Barbara Voors
9789176431733
Välj utgåva
Tillit till digSvenska - E-bok
ISBN: 9789100130756
Tillit till dig : romanSvenska - Pocket
ISBN: 9789176431733
Tillit till dig : romanSvenska - Inbunden
ISBN: 9789179641450
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
20 kr + 59 frakt
Saga och Zacharias är fantastiska tillsammans. De har hittat varandra, och tillsammans klarar de allt. Tillsammans kan de glömma döda föräldrar och mostrar som tagit 10 år ifrån en, mammor som gör allt för att sonen ska bli det perfekta hon aldrig hittar själv. Tillsammans kan livet vara lätt som sommaren, året runt. Men mitt i lyckan förloras ett jobb och en magsmärta kommer tillbaka. Mitt i all lycka blir det olidligt svårt att älska och lita på någon, smärtan blir för svår.
Därför bär det av till Frankrike, på en resa för att laga det som brustit. Kan denna resa lösa allt? Kan en död man, ett ex och ett äldre par vara det som förenar?

I "Tillit till dig" får vi höra Saga och Zacharias berättelse, om livet var för sig och livet tillsammans. Växelvis berättar de om det underbara och det svåra med att vara tillsammans, med att lita på någon och älska någon. Hur svårt det kan vara att ta emot en kärlek, hur självklart det är att älska någon och hur svårt det är att lita på en annan människaI.

Ingen skriver så vackert som Barbara Voors. Ingen skriver så känslosamt, ord som går rakt in i hjärtat och berör på det djupaste djupet. Man känner igen sig i hennes berättelse, i känslorna hon beskriver. Ofta känns det som att det är mig hon skriver om, att hon känner mig.

Detta är en roman med mycket osagt, mycket som är svårt att förstå, svårt att greppa. Men ändå ligger allt i historien så nära hjärtat. Tillit till dig är en väldigt underskattad bok som inte har fått den uppmärksamheten som den förtjänar. Om du vill känna något, läs den! Detta är en liten liten fördjupning i livet, kanske ett sätt att förstå allt lite bättre.