Den enkla vägen till träningsvana : en metod

Bok av Johan Arnerlind
Det finns många böcker om hälsa och träning på marknaden, men detta är inte en i mängden. Den enkla vägen till träningsvana är en unik bok som ger dig precis det du behöver - den enklaste möjliga metoden för att komma igång och, framförallt, fortsätta med din träning. Boken riktar sig till dig, man eller kvinna, som vill komma igång med din träning men inte vet hur - eller har försökt otaliga gånger utan att lyckas. Många lever med föreställningen att det krävs flera timmars tuff träning varje vecka i kombination med extrem kosthållning för att få resultat och må bra. Glöm det. I enkla steg får du här en tydlig och hållbar metod som gör att du kommer igång, och fortsätter, med din träning. Johan Arnerlind har jobbat inom träningsbranschen i över 15 år, både på gymgolvet och i koncernledande positioner för en av Nordens ledande träningskedjor. Vad som krävs för att på ett enkelt sätt komma igång med träning känner Johan väl till, då han själv arbetat i flera år med att ta fram koncept som fått tiotusentals människor att lyckas komma igång och fortsätta med sin träning. Han vill nu dela med sig av denna kunskap för att du ska få ta del av de positiva hälsoeffekter träningen ger. Ta del av metoden, följ Johans råd och förändra resten av ditt liv!
Detta var den spark jag behövde!
Den gemensamma nämnaren när det gäller träning och dieter är nog "Jag börjar imorgon". Problemet är bara att detta imorgon aldrig verkar infinna sig.

Den enkla vägen till träningsvana riktar sig till dig som vill komma igång med träning, oavsett om man, som jag, har tränat mycket innan, eller om man är helt ovan vid träning. Det finns några olika typer av träningsprogram, både för gymmet, hemmaträning och konditionsträning, med tydliga bilder och steg-för-steginstruktioner. Boken handlar inte om att du ska lägga flera timmar om dagen utan det räcker med 2-3 en-timmespass i veckan för att det ska ge ett väldigt positivt resultat.

Johan Arnerlind hjälper dig att ställa rätt frågor till dig själv om varför du vill träna, vad du vill få ut av din träning och ger dig även verktygen för att hålla kvar motivationen till att fortsätta träna. Han förklarar på ett väldigt pedagogiskt sätt vad som händer i kroppen när man tränar, vilka hälsofördelar det ger.

De senaste tre åren har jag enbart kört rehabträning och har haft svårt att hitta tillbaka till det träningssug som jag hade innan min olycka. Men nu har jag kört Johans program under ca tre månader och känner hur suget sakta men säkert kommer tillbaka.
- Visa kortare text