Slowcooking - Introduktion och 80 recept som alla kan laga

Bok av Linda Lagerstrand
Säg hej till din bästa vän i köket! Att laga mat i din slowcooker kommer hjälpa dig att laga mat på ett enkelt sätt samtidigt som det du lagar smakar vansinnigt gott. Du kan ha middagen klar när du kommer hem från jobbet och med enkla och ofta billiga ingredienser, kan du skapa festmåltider! Introduktion och 80 recept som alla kan laga:) Av slowcookingens och crock-potens drottning, Linda Lagerstrand.
Inspirerande och lättlagade recept!
Slowcooking lär vara ett enkelt sätt att laga god och smakrik mat. Själv har vi ingen slowcooker men vår son och svärdotter har så jag lät helt enkelt dem utvärdera kokboken.

Så här säger de:
"Boken är väldigt fint illustrerad med vackra bilder som även är verklighetstrogna, vilket är svårt att få till. Recepten är enkla att följa, blir jäkligt goda samt innehåller inte en massa märkliga ingredienser som man inte har hemma. De små anekdoterna inför varje recept gör att boken känns personlig och genomtänkt. Gillar att den är kategoriserad på vilken typ av kött receptet innehåller. Extra plus för att den även innehåller spännande säsongsrätter och desserter."

Jag har inte varit med och lagat något själv men väl ätit av det färdiga resultatet och jag kan verkligen ge det högsta betyg. Det är faktiskt så jag funderar på att köpa en slowcooker själv.
- Visa kortare text