De fyra fallens grotta

Susanne MacFie

Nervpirrande, spännande och garanterat beroendeframkallande läsning i en otroligt häftig värld!

Plötsligt börjar det dyka upp underliga och mystiska meddelanden. Det viskas också om ett märkvärdigt spel ... Välkommen att inträda i spelet om De Fyra Elementen!

Embla längtar tillbaka till det spännande Spelet om De Fyra Elementen. Tillsammans med sin vän Noel lyckades hon ta sig genom de fyra sfärerna: Sammetsbergen, Vattendeltat, Himlavalvet och Eldsklyftan. Men sedan var hon tillbaka i sitt gamla, vanliga liv igen. Embla tänker hela tiden på spelet. Men hur ska hon kunna ta sig dit igen? Enda vägen tillbaka är med den gamla tivolikarusellen och den har herr Karstén gömt. Men så en dag kommer en stor, guldskimrande örn med ett brev från Rådet i spelet. De skriver att sfärerna drabbats av en stor katastrof och spelet går inte längre att genomföra. Nu behöver de hjälp för att rädda spelet och de fyra sfärerna. Embla och Noel återvänder och kastas återigen in i nya, gastkramande äventyr!

De Fyra Fallens Grotta är den femte delen i serien Legenden om De Fyra Elementen. Läs också De Sju Topparnas Rike (1), De Fem Flodernas Stad (2), De Tre Stjärnornas Skog (3) och De Två Vulkanernas Dal (4).

"Serien är helt magisk, man vill inte sluta läsa." Ellen, 11 år

"Bästa serien någonsin." Alexander, 11 år

Böckerna i serien Legenden om De Fyra Elementen passar både tjejer och killar!

Mindre

Nervpirrande, spännande och garanterat beroendeframkallande läsning i en otroligt häftig värld! Plötsligt börjar det dyka upp underliga och mystiska meddelanden. Det... Mer

Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Bokextra
98 kr + 49 frakt
Ej verifierad butik
Legenden om De Fyra Elementen : Återkomsten
98 kr
Plusbok
108 kr + 40 frakt
Ej verifierad butik
De fyra fallens grotta
108 kr
CDON
109 kr + 29 frakt
CampusBokhandeln
109 kr + 29 frakt
Adlibris
109 kr + 19 frakt
Ej verifierad butik
De fyra fallens grotta
109 kr
De fyra fallens grotta
110 kr
Bokus
110 kr + 19 frakt
Ginza
110 kr + 39 frakt
Book Outlet
113 kr + 25 frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
158 kr + 59 frakt