Underbart gott i en Crock-Pot

Bok av Anette Rosvall
Låt grytan göra jobbet! Att göra långkok i en elektrisk gryta är en smart lösning för dig som älskar mat men har ont om tid. Välkommen till höstmys, långhelg och slow food med Crock-Pot! Med en slowcooker eller Crock-Pot lagar du maten på ett enkelt, hälsosamt, lätt och roligt sätt. Lägg i köttet, grönsakerna, vattnet, ja allt du vill ha i din maträtt på morgonen. När du kommer hem efter jobbet är grytan klar. Maten tillagas i en låg temperatur och blir fantastiskt mör och smakrik. I en slowcooker kan praktiskt taget allt tillagas: kött, fisk, fågel, desserter, bröd Senast receptet från USA finns också med bland de 50-talet recepten i boken: grillat kött som tillagas i bit medan du arbetar eller ligger och sover. Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare som älskar att laga mat till många, har bearbetat och utvecklat recepten för den svenska marknaden. Crock-Pot lanserades i USA redan 1971 och kom till Sverige 2011. I USA säljs det 8 miljoner grytor varje år och i Sverige ökar intresset stadigt. Idag finns grytorna att köpa på de flesta ställen där husgeråd säljs.