Snack Parrow : Bok 1-3

Camilla Linde

De tre första böckerna i serien om Snack Parrows äventyr finns nu som ett paket.

I de tre böckerna får vi följa den före detta rymdpiraten Snack Parrow och hans vänner Flax, Hoppa och Kapten Hammock när de letar efter skatter i Sombrerogalaxen, jagar hajrymdskepp, besöker Skrotplaneten och söker efter det ökända Spökskeppet.

Böckerna lämpar sig för barn 6-12 år och fungerar till såväl högläsning som sagostunden. De är välskrivna med ett målande språk av Camilla Linde, och är rikligt illustrerade av David Téczely.

Mindre

De tre första böckerna i serien om Snack Parrows äventyr finns nu som ett paket. I de tre böckerna får vi följa den före detta rymdpiraten Snack Parrow och hans vänner Flax, Hoppa och... Mer

Nja, denna bok var inte för mig.
Grundidén är jättebra! Det skulle kunna bli spännande och roligt. Istället tyckte jag boken var för kort och det kändes som det inte var så mycket handling.
Det jag tycker om med boken är relationerna mellan kompisarna och handlingen. Även om det inte nådde ända ut så är handlingen bra egentligen. Det känns bara som att jag inte kan fånga in allt. Jag tycker som sagt att grundidén till boken är bra, men det räcker inte ända in i mål.
Det som drar ner betyget mest är nog att det som händer inte är tillräckligt intressant. Jag fick lite känslan: nu händer det här, sen händer det där och sist det här.
Jag tycker att boken kunde varit något längre. Det kändes som ett väldigt avhugget slut. Tyvärr gillade jag inte boken.
Om någon som har barn som läst denna, vad tyckte ditt barn? Det kan ju vara att jag är vuxen också. Jag vill gärna veta!