Skuggsystern : Stars bok

Lucinda Riley

Skuggsystern är den tredje delen i en storslagen serie om familj, kärlek och identitet, som baseras på legenden om stjärnkonstellationen Plejaderna.

Star D'Aplièse står vid ett vägskäl efter hennes adoptivfars hastiga död. Han efterlämnade varsin ledtråd till Star och hennes fem systrar, en pusselbit som skulle hjälpa dem att finna sina rötter.

Ett antikvariat i London blir första steget på Stars resa. Hon får nya vänner och inser att hon har kopplingar till en kvinna vid namn Flora MacNichol, som etthundra år tidigare slets mellan passionerad kärlek och sina plikter mot familjen.

Floras otroliga livshistoria förändrar Star. Hon kan äntligen stiga ur sin syster Ceces skugga och öppna sitt hjärta för kärleken.

Mindre

Skuggsystern är den tredje delen i en storslagen serie om familj, kärlek och identitet, som baseras på legenden om stjärnkonstellationen Plejaderna. Star D'Aplièse står vid... Mer

I den här boken är det dags att få följa Star i hennes sökande efter sitt ursprung. Då Pa Salt för lämnar han ledtrådar till varje syster, där de kan söka sitt ursprung. Även i den här delen är det en historisk berättelse, där vi få följa Stars rötter. Den historiska berättelsen är den största behållningen av boken. Här får vi följa Flora under tidigt 1900-tal i England. En liten känsla av Jane Austen dyker upp. Fängslande historia i lite långsammare tempo. Jag ser fram emot att fortsättaläsa resterande delar i serien.