Så snyter man en sötnos

Bok av Maria Steen
"Hon är ungefär 1,72 lång, väger säkert inte mer än att hon måste ha hantlar i fickorna för att inte blåsa omkull när hon går över Stortorget. Det cendréfärgade håret är konstfärdigt uppsatt i en slarvig tofs i baknacken, Hon har säkert fått betala en slant för den hos frissan och favoritstassen är en mörkblå dräkt."För vissa är det närmast en självklarhet att livet kan levas på andras pengar. Jannicke Helmersson framstår som ett lysande exempel på detta i Maria Steens tredje roman. Ännu en dråplig läsning om intriger och en välgörande hämnd, allt i en feelgood i Karlskronamiljö.Tidigare utgivna i trilogin, där varje bok kan läsas fristående:"Så putsas en skitstövel""En liten jävel över bron"
9789189059467
Välj utgåva
Så snyter man en sötnosSvenska - Pocket
ISBN: 9789189059467
Så snyter man en sötnosSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178299768
Så snyter man en sötnosSvenska - E-bok
ISBN: 9789178299775
Rolig och underfundig!
Detta är den tredje och sista (?) delen i den helt underbara serien I vått och torrt.

Revisionsbyrån där Carina jobbar har fått förstärkning i form av den rika och superstylade Jannicke Helmersson. Hon nästlar sig snabbt in bland Carinas vänner och alla faller för hennes charm. Alla utom Carina och väninnan Agneta som istället misstänker att Jannicke har en dold agenda. En agenda som hon inte skyr några medel för att fullfölja.

Så snyter man en sötnos är en riktigt må-bra-bok. Det är full fart från början till slut och jag känner att jag blir glad i själen och på gott humör när jag lyssnar.

Maria Steen fångar lyssnaren och får mig att behålla fokus genom hela boken. Hon har ett härligt, knasigt och underhållande språk med ett driv som hela tiden för historien framåt. Att det sen är en av de bästa som läser gör ju inte saken sämre. Stor eloge till Maria Lyckow.