Mitt år : minns det som hänt och planera för framtiden

Louise Eriksson
  Vi befinner oss i ständig rörelse och hinner inte alltid ge oss själva uppmärksamheten vi förtjänar. Men tänk om det fanns en möjlighet att pausa tiden för en stund och vända blicken inåt? Mitt år är ett kreativt och inspirerande sätt att sammanfatta året som gått och blicka framåt mot det som stundar. Med hjälp av frågor, listor och handfast vägledning blir det nu enkelt att reflektera över allt du har upplevt och planera inför framtida mål. I första delen av boken finns listor, frågor och övningar för att på ett enkelt och lustfyllt sätt se tillbaka på det som har definierat året som gått. I den andra delen finns utrymme att sätta upp mål, planera din tid och uppnå det du vill under kommande år. Fullspäckad med en nytt innehåll och i en uppdaterad utformning kan du äntligen ge dig själv eller någon du bryr dig om den mest värdefulla gåvan av alla: tid för reflektion. Skriv ner dina minnen och uppfyll dina drömmar!
Året 2020 är väl ett år som någon av oss sent kommer glömma. Men med denna bok får du lite hjälp på traven med att komma ihåg hur du kände medan du var inne i det. Vilket kan vara spännande att läsa om något år.
Men det bästa med boken är ändå att du faktiskt får möjlighet att se framåt, kanske tom känna lite optimism. 2021, vad önskar du av det? Ska du njuta av att besöka dina äldre släktingar? Gå på konserter? Faktiskt göra sånt som du tänkt du vill göra (innan pandemin) men inte tagit dig tid/råd till och som du nu inte fått pga rådande situation. Med denna bok får du möjlighet att få ner dina tankar och mål på papper.
Perfekt bok att köpa till dig själv eller till en vän.