Mannen i rutig skjorta

Bok av Magnus Danielson
Lättsam humor blandas med allvarsam spänning i denna ytterst originella berättelse om den icke-existerande Inge Göransson, som kommer till sans efter att ha legat utslagen på trottoaren på Mössebergsgatan i Falköping. Femton sekunder efter sitt uppvaknande finns han överraskande nog på riktigt och är hopplöst förälskad i den mystiska Helen, en lika svårfunnen person som han själv. Kärleken synes dock vara obesvarad och när den ambitiöse och svartsjuke polisassistenten Patrik Persson dyker upp tycks alla resterande förhoppningar grusas. Denna bok innehåller en salig blandning av det bästa från romantik, kriminalhistorier och humor. Författarens livliga och målande språk gör lyssnandet till ett rent nöje och får timmarna att gå fort.
9789189180451
Välj utgåva
Mannen i rutig skjortaSvenska - Pocket
ISBN: 9789188949141
Mannen i rutig skjortaSvenska - E-bok
ISBN: 9789188949479
Mannen i rutig skjortaSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789189180451
Att vara ute och springa kan vara farligt. Helt plötsligt händer något som är början på något nytt. Som orienterare glädjer jag mig när det kommer en bok som berör min favoritsport. En skog, ett berg, ett par som hittar varandra!
Inge Göransson, som egentligen heter något annat, har nog fötts med otur.

När han råkar ut för en olycka och blir liggandes på trottoaren, kommer Helena fram till honom för att se tiil att allt gått bra, innan hon springer vidare till ett möte. Inge blir av detta lilla möte förälskad i någon han inte vet vem det är.
Snart kommer polisen som tar honom för ett fyllo.

Patrik Persson som är en av poliserna, har börjat på buggkurs, vilket även Helena har gjort. Patrik blir väldigt intresserad av Helena.

Inge Göransson råkar snart ut för ännu en olycka, mitt framför Helena. Polisen Patrik, som inte gillar Inge, fängslar honom, och varnar Helena för honom.

Medan Patrik jagar Helena och försöker sätta dit Inge, kan varken Helena eller Inge glömma varandra. Men hur ska de hitta varann?

Jisses vilken härlig bok. En charmig och mysig feelgood, med mycket humor och tokigheter. Man undrar ju hur mycket otur man kan ha.
Samtidigt finns det en spänning som gör att det inte går att sluta läsa.

Har du inte läst den, så gör det!