Det krökta rummet

Magnus Falk

Ett tungt oktoberdis vilar över universitetsstaden. Cecilia Fagerström, nybliven läkarstudent, går sin första termin på läkarlinjen och är mitt i en omvälvande fas i livet. Hon slits mellan nypåkomna krav på studieresultat och rollen som småbarnsförälder. Familjens försörjning försöker hon få att gå ihop genom att arbeta extra inom äldreomsorgen.

Inte långt från området där hon bor sker ett brutalt lägenhetsmord som blir det dominerande inslaget i nyhetsmedia. Samtidigt inträffar en rad händelser som ger Cecilia indicier om att gärningsmannen kan finnas i hennes omgivning, och att personen kan ha kopplingar till henne själv.

Cecilia träffar under ett patientmöte Lisa Arvidsson, en 88-årig änka i förorten. De får genast en speciell kontakt och Cecilia bestämmer sig för att delge henne sina bryderier. Saker och ting verkar inte vara som hon tror och mordhistorien kryper sig allt närmare inpå henne.

Det Krökta Rummet är Magnus Falks debutroman med en spännande intrig och överraskande vändningar. När boken är slut önskar läsaren att den ska

Mindre

Ett tungt oktoberdis vilar över universitetsstaden. Cecilia Fagerström, nybliven läkarstudent, går sin första termin på läkarlinjen och är mitt i en omvälvande fas i livet... Mer

Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Book Outlet
74 kr + 25 frakt
Bokus
79 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 19 frakt
CDON
82 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Adlibris
82 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 19 frakt
Ej verifierad butik
Det krökta rummet
82 kr
Det krökta rummet
125 kr
Ginza
136 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 39 frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
47 kr + 59 frakt