Hur recenserar man en bok?

Det enklaste sättet är att trycka på knappen med pennan längst upp till höger på sidan. Då får man direkt upp recensionssidan och så får man där skriva i vad man vill recensera.

Alternativt kan man bara söka upp boken på Omnible genom att använda sökrutan längst upp på sidan. När man klickat sig in på boken så kan man trycka på "recensera" under bilden.

Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.