Hur recenserar man ett spel?

Tryck på knappen med pennan längst upp till höger på sidan. I rutan "Vad recenserar du?" skriver du namnet på spelet. Det kan vara ett brädspel, datorspel, mobilspel, kortspel eller någon annan typ av spel.

Vi har inte alla spel i vår databas ännu, men vi lägger in dem så fort vi får en recension, det går alltså bra att recensera alla tänkbara spel.

Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.