Nu stormar det i dalens famn

Bok av Ewa Klingberg
På begravningsbyrån Tranan präglas dagarna av renoveringsstök, dödsfall, dammiga bouppteckningar och anhöriga med udda önskemål. Det lilla företaget råkar ut för flera motgångar, och till råga på allt har en ny byrå etablerat sig i staden och börjat konkurrera om kunderna. Men när våren närmar sig så spirar kärleken i Tranås.
Varm och charmig romanserie om livet och vardagen på en begravningsbyrå i en svensk småstad! ”Nu stormar det i dalens famn” är den 3:e delen i romanserien Begravningsbyrån Tranan.

Det har hunnit bli nytt år på begravningsbyrån Tranan. Sandra har tillfälligt gett upp tanken på att återvända till sitt gamla liv. Dagarna fylls av nya dödsfall, anhöriga med besynnerliga önskemål och fortsatt renoveringsstök.

Jag tycker verkligen om Ewa Klingbergs böcker. De är mysiga, lätta att ta till sig och skrivna med ett lätt språk så du som läsare snabbt kommer in i böckerna.

Ju mer jag läser ju mer lär jag känna karaktärerna. De har alla sina egenheter och vissa karaktärer är mer beskrivna än andra i böckerna.

Ewa Klingberg lyckas verkligen att skriva feelgood. De är underhållande, är spännande och mycket känslor inblandat. Mysig feelgood helt enkelt.