Ingen utväg

No Way Out
Bok av Cara Hunter
Kommissarie Fawley får ett otäckt fall på halsen. Ett hus brinner i Oxford och ut från huset bärs två barn. Det ena barnet är svårt bränt men vid liv. Det andra klarade sig inte. Föräldrarna står inte att finna någonstans. Modern är som bortblåst och pappan är på konferens, men går inte att nå per telefon. Branden är dessutom misstänkt mordbrand. Vad är det som hänt familjen egentligen?.
❥ Recension

Den tredje boken i serien om Adam Fawley.
De första två böckerna heter #hemmetstryggavrå och #imörkret.

Det tog ett tag för mig att komma in i den här boken, jag fann den lite rörig och hoppig och med väldigt många karaktärer att hålla reda på. Men det går inte att komma ifrån att det är en välgenomtänkt och skickligt skriven historia. Som läsare kastar man än hit än dit, lockas att tro än det ena än det andra och sista tredjedelen har boken blivit en riktig nagelbitare. Twist efter twist och upplösningen får mig att häpna!

Något jag verkligen gillar med Cara Hunters böcker är att hon blandar in tidningsartiklar, kommentarsfält till dessa, sms och mail poliser emellan och regelrätta förhör. Detta gör berättelsen väldigt levande och intressant att följa med flera infallsvinklar. Något jag saknar för ett högre betyg är djupare personporträtt av polisteamet.

Boken får 🔥🔥🔥+ av 5.