Eldsystrar

Bok av Susanne Boll
Det här är en psykologisk thriller full av överraskande vändningar. I handlingens centrum står den erfarna psykologen Vera Lilja, vars favoritklient inte dyker upp på den avtalade terapitiden. Klientens försvinnande leder till att Veras förflutna gör sig påmint. Hon har hela livet burit på en skuld efter att ha förlorat sina föräldrar i en hemsk eldsvåda.
En spännande bok som går i ett rasande tempo! Gillar verkligen Vera Lilja som huvudkaraktär. Ser framemot att läsa vidare!

I den här boken får vi stifta bekantskap med psykolog Vera Lilja. En person som har väldigt mycket tyngd i sitt bagage. Trots det eller tack vare (?!) det så har hon blivit en framgångsrik psykolog.
Men händelser från ungdomen tynger Vera och hennes enda kvarvarande familjemedlem systern Eva är ett levande bevis på det som en gång hände henne och hennes familj. Det är inte bara själva händelsen som tynger utan även oron att inte vara/finnas där för systern.

Sen var det de där med hennes särbo/pojkvän Alexio; hennes livs kärlek… Eller? Frågan som Vera börjar ställa sig om och om och om igen…

Vi får inte heller glömma Ayana; klienten som försvann. Frågan är varför och vart tog hon vägen? 

En spännande thriller som bjuder ett x-antal AHA-upplevelser och jag kan lova att jag snurrade in mig och ”trodde mig veta” vad som skulle hända. Det gjorde jag inte!