Sommar på strandpromenaden

Summer at Little Beach Street Bakery
Bok av Jenny Colgan
Andra delen i Colgans ljuvliga feelgood-serie där Polly har hittat kärleken. Sommaren har anlänt till det lilla fiskeläget i Cornwall och Polly Waterford kunde inte vara lyckligare. Hon är förälskad: i den vackra kuststaden hon kallar hemma, i sitt bageri på strandpromenaden, och mest av allt i sin pojkvän. Men under ytan gnager en oro. Den milda sommarbrisen som sveper genom staden verkar bära något olycksaligt med sig. Hennes nyfunna vän har precis blivit änka, och hoppas att flytten till staden ska lindra hennes sorg. Men Polly vet något som helt kan rasera vännens försiktiga steg mot återhämtning. Samtidigt får pojkvännen brottas med plikter han trodde att han hade lämnat bakom sig och Polly börjar få svårt att hantera hans allt längre perioder av frånvaro. Polly siktar mjöl, knådar deg och bakar bröd. Men ingenting verkar hindra den storm som kommer. Är hon på väg att förlora allt det hon kommit att älska? Sagt om Sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden: "En ljuvlig bok!" - SVT Gokväll "Oemotståndligt charmigt" - Dagens Nyheter
Sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden av Jenny Colgan lästes ut för någon månad sen 🏖 🍰🌸 (detta är den andra boken i serien om bageriet på strandpromenaden)
🍰
I boken får man läsa om Polly som nyligen flyttat in i en fyr med sin pojkvän Huckle. Hon jobbar kvar på bageriet men när hon får reda på att ägaren av bageriet gått bort och att hennes son kommer ta över, förändras allt. Polly har inget annat val än att börja sälja sina bröd i en van för att ekonomin ska gå ihop måste även Huckle åka iväg till USA och jobba i några månader för att pengarna ska fortsätta rulla in 💰. Det blir en svår tid för Polly och hon börjar överväga om det ens är värt att bo kvar på ön.
🍰
Denna bok var precis som den förra, läsvärd🌟Jenny Colgan är min favorit feelgood författare. Har du inte läst hennes böcker än? Gör det!
🍰
Betyg: 🍰🍰🍰🍰🍰 (5 av 5)