Hemma hos Mark och Jonas

Podcast med Mark Levengood och Jonas Gardell
En podd hemifrån Mark Levengood och Jonas Gardell. Om vardagen, samtiden och livet i allmänhet. Ansvarig utgivare: Caroline Pouron
Vill man få sig många goda skratt och roas av anekdoter från Mark och Jonas' vardag så är det här rätt ställe!

Mark är underfundig men jordnära på det sätt vi alla lärt känna honom sedan tiotals år, medan Jonas får mig att både gapa och gapskratta genom sitt fullständigt enastående egenkära sätt att lyfta upp sig själv och skymfa Mark. Dialogen mellan detta kärlekspar är synnerligen underhållande och de diskuterar både vardag och minnen och bjuder in lyssnarna att skicka bidrag av olika slag.

Under den långa isoleringen pga Corona tar Mark och Jonas oss med in i sin vardag och berättar om allt mellan himmel och jord, stundvis möter vi Marks sorg då mamman går bort mitt i den svåra tid då man knappt kan röra sig mellan Sverige och Finland, andra gånger är flamset så hejdlöst att man känner sig som en del av dessa knäppgökars liv. Och icke att förglömma kattskrället som saboterar så många sändningar med sitt oljud, Jonas tilltalar detta husdjur med så underbart burdusa ord att jag inte kan annat än skratta förtjust och förskräckt!