En oemotståndlig frestelse

When He Was Wicked
Bok av Julia Quinn
Michael Stirling är Londons mest ökände och eftertraktade ungkarl. Han omges ständigt av kvinnor men har aldrig varit kär. Till den dag han möter Francesca Bridgerton och upplever känslor som han aldrig känt förut. Francesca är dock upptagen och Michael får bära sin kärlek i hemlighet. Men så förändras Francescas livssituation - skall Michael våga ta chansen att berätta hur han känner?.
"En oemotståndlig frestelse" är den sjätte boken om familjen Bridgerton och kanske en av de bästa i serien, i mitt tycke. Den handlar om Michael Stirling, en av de mest eftertraktade ungkarlarna i London, som är hopplöst och hemligt förälskad i Fracesca (Bridgerton), som dock redan råkar vara gift med hans kusin. Men en dag händer något oväntat som ställer allt på sin ända...

Precis som tidigare böcker är även denna lättläst och väldigt underhållande, och det är nästan omöjligt att lägga undan boken innan den är slut. Det tog knappt en dag för mig att läsa den, trots barn, tvätt och andra vardagsbestyr. Författaren är också mycket skicklig på att gestalta karaktärernas känslor, särskilt Michaels, på ett sätt som gör att jag inte bara förstår utan också själv känner dem.