I lögn och lust

Bok av Pernilla Lindroos
På Marockos fantastiska kust träffas de två kvinnorna Lucky och Viktoria. Mötet i den lilla fiskebyn kommer att förändra deras liv för alltid. De båda har kommit i obalans med livet och nu hittar de en värdefull vänskap hos varandra. Men en sanning som kommer fram får även denna värld att rubbas för alltid. Helt plötsligt är deras relation en helt annan.
3 utgåvor
Välj utgåva
I lögn och lustSvenska - Inbunden
ISBN: 9789188867490
I lögn och lustSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789188867599
I lögn och lustSvenska - E-bok
ISBN: 9789188867643
Lucky och Viktoria är väldigt olika, de enda de egentligen ar gemensamt är att deras liv har blivit lite turbulent. Lucky är orolig för sin tonårsdotter Hanna och för Viktoria har det trasalt till sig rejält på jobbet.
De träffas av en slum i en liten fiskeby i Marocko och trots de olika värderingar och liv de lever finner dem ändå en vänskap. Medans de bygger upp sin vänskap hittar de fler saker dem har gemensamt, tyvärr. Inget kommer bli sig lik efter denna resan.

I lögn och lust är rolig och lättläst. Skrattar högt flera gånger, den är riktigt underhållande. Den innehåller också fantastiska miljöbeskrivningar och man lär känna personerna man får följa med vilket gör att man känner lite extra för dem. Historien i sig är lite förutsägbar, men det gör inget.
Jag vänder ändå snabbt blad, för jag måste få veta hur det slutar.