Dina färger var blå

Bok av Marcus Jarl
Dina färger var blå är en roman om efterlängtade bekännelser och svidande sanningar. Men även om hopp, återväckt passion och stark kärlek. Vad är du redo att offra för att hitta dig själv? Linn Råman jobbar som sjuksköterska på neonatalen. Hennes liv är fullt av dramatiska förlossningar, kuvöser, långa nattpass och krisande föräldrar. Hon längtar efter egna barn, men hennes man, Samuel, har alltid varit tydlig med att han inte vill ha några. Han ägnar sig istället åt att smygtitta i skokartongen som ligger gömd längst in i garderoben. Där förvarar Lina minnena av sin första pojkvän, och kanske även sitt livs stora kärlek, Ted. Han som försvann. En dag är Ted tillbaka. Han säger att han har tre månader kvar att leva och att han vill tillbringa dem med Lina. En önskan som sätter Linas och Samuels äktenskap under enorm press. Lina måste få veta vad som hände den där dagen när han försvann. Motvilligt inser Samuel att det är den enda möjligheten för både honom och Lina att kunna gå vidare.
3 utgåvor
Välj utgåva
Dina färger var blåSvenska - Inbunden
ISBN: 9789113110530
Dina färger var blåSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789113110592
Dina färger var blåSvenska - E-bok
ISBN: 9789113110585
En bok full av känslor!
Lina jobbar på en Neontalavdelning och är gift med Magnus. Magnus vill leva i ett barnlöst förhållande medan Lina gärna velat ha barn men finner sig i det. Plötsligt dyker Ted upp, Linas livs stora kärlek som hon inte sett på 20 år. Ted har en önskan. Han vill att Lina tillbringar hans tre sista månader i livet tillsammans med honom. Linas äktenskap sätts på prov. Magnus som förstår att Lina aldrig glömt sin stora kärlek är storsint och går med på det för att Lina och han ska kunna fortsätta leva lyckliga i sitt äktenskap. Och Lina vill få svar på varför Ted lämnade henne.
En fantastisk kärleksroman som är både vacker och sorglig. Marcus Jarl har en enastående förmåga att beskriva kärlek och känslor förknippade med både sorg och glädje.