Angela Wall

Användarprofil

Giftmakerskan

Bok av Sarah Penner
En riktig bladvändare. Den utspelar sig 1690 och nutid. Den utspelar sig i london vid themsen. 1690 jobbade en kvinna med olika medeciner eller örtblandningar för att bla få bort oönskade foster män som gjort kvinnor illa. Så man får följa hennes liv samt så får man följa en kvinna som ska åka från USA och fira sin tioåriga bröllopsdag. Men samma vecka så får hon reda på att maken har en affär så hon åker till London ensam och där hittar hon en blå flaska som hon kommer fram till att den är nog från1690. Så där möts dåtid med nutid ! Historien är underbar och händelser som sker är underhållande

Kärleken

Bok av Helena Dahlgren
Del två är boken om Ellen och denna serie är underbar, man får följa ellen och i denna bok där hon får problemet vem hon ska välja av dom pojkar som är intresserade av henne. Pojken jonas som levererar mjölk eller universitet studerande pojken vars namn jag glömt. Hur Ellen går på kvinnomöten där kvinnlig rösträtt tas upp. Kommer dom få det? Och Ellen fortsätter och skriva brev till sin syster Isa kommer hon få svar?

Grey's Anatomy

TV-program från Walt Disney Studios Home Entertainment
En av dom bästa läkar serierna som tv visats. Kul och få följa dessa säsong efter säsong. Och man blir lika glad när en ny säsong kommer.

Ett rent helvete

Bok av Anne Liljeroth
En underhållande bok om en städerska och hur hon smyger runt i bakgrunden men fixar o trixar. Ställer till lite flr en del pga små lappar. Hon har ett hjärta av guld skulle vilja ha henne hemma hos mig!

Fotobok

Produkttyp

Fotobok som present

Att få drömma sig till en resa man gjort drömma sig ditt o få fly vardagen för en stund. Behövs ett år som detta. Eller en bok om ett födelsdagkalas som vill minnas.

Pussel

Produkttyp

Pussel som present

Ett helt underbart sätt o få se en bild växa fram tillsammans med familjen. Brukar bli ett pussel till mellandagarna!

Irrbloss

Bok av Elly Griffiths
Älskar ruth galloway och hennes gäng. Älskar hur elly Griffiths beskriver miljöerna. Känns som man befinner sig i Norfolk.

Strumpor

Produkttyp

Strumpor som present

Jag brukar köpa ett par ullstrumpor på julmarknaden på Liseberg. Detta par brukar jag lägga under en gran där dom ger bort julklappar till uteliggare i Göteborg.

Britt-Marie var här

Film från 2019 regisserad av Tuva Novotny
Pernilla august soelar rollen som britt - marie och hon har fångat henne så bra man skrattar med och man fnyser till sist som hon. Men boken är bättre en filmen.

Britt-Marie var här

Bok av Fredrik Backman
En underbar film pernilla August spelar rollen jättebra som britt marie. Men måste säga att boken är bättre än filmen
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.