Angela Wall

Användarprofil

Ett rent helvete

Bok av Anne Liljeroth
En underhållande bok om en städerska och hur hon smyger runt i bakgrunden men fixar o trixar. Ställer till lite flr en del pga små lappar. Hon har ett hjärta av guld skulle vilja ha henne hemma hos mig!
Att få drömma sig till en resa man gjort drömma sig ditt o få fly vardagen för en stund. Behövs ett år som detta. Eller en bok om ett födelsdagkalas som vill minnas.
Ett helt underbart sätt o få se en bild växa fram tillsammans med familjen. Brukar bli ett pussel till mellandagarna!

Irrbloss

Bok av Elly Griffiths
Älskar ruth galloway och hennes gäng. Älskar hur elly Griffiths beskriver miljöerna. Känns som man befinner sig i Norfolk.
Jag brukar köpa ett par ullstrumpor på julmarknaden på Liseberg. Detta par brukar jag lägga under en gran där dom ger bort julklappar till uteliggare i Göteborg.

Britt-Marie var här

Film från 2019 regisserad av Tuva Novotny
Pernilla august soelar rollen som britt - marie och hon har fångat henne så bra man skrattar med och man fnyser till sist som hon. Men boken är bättre en filmen.

Britt-Marie var här

Bok av Fredrik Backman
En underbar film pernilla August spelar rollen jättebra som britt marie. Men måste säga att boken är bättre än filmen

Höst vid Sommen

Bok av Camilla Dahlson
Denna underbara bok får mig att fundera på vad vill jag med mitt liv. I boken får man följa en kvinna som blir uppsagd eller ska hänga med i det nya! Hon bestämmer sig att ta bilen och fara till ett bed and breakfast ställe utanför tranås vid sjön sommen bokar en vecka först men blir kvar ett tag där hon funderar hur hon ska göra med sitt liv. Och där upplever hon saker som gör att hon bestämmer sig för vad hon ska göra. Synd att stället inte finns på riktigt känns som ett underbart ställe att vara på. En riktig måbra bok är det här!

Bettys resa

Bok av Marie-Louise Marc
En kvinna mitt i livet som vill förverkliga sin dröm om att starta en tidning och hon får stå ut med olika utmaningar både privat och med jobbet för tidningen. Och en mycket härlig utomlands resa där man kan se sig själv dyka i havet!
En underbar bok som man mår bra av. Handlar om Deb som flyttat från sin man Derek. Och hennes liv hur han behandlar henne. Hon trivs som bäst när hon simmar, och det kan man bara göra på bestämda tider, när vatten står rätt pga ebb och flod. Dom byter om vid stranden o deras badhytter som sedan kommer få en central roll i boken. Dom ska rivas. Så Deb och hennes vän maines ska demonstrera mot det och man får följa deras väg. Rivning eller inte!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.