Lisa Olausson Jonsson

Användarprofil

Animal Crossing: New Horizons

Spel från 2020 utvecklat av Nintendo EPD
Animal Crossing är ett jättemysigt och avslappnande spel som fungerar som bra tidsfördriv. Spelet anpassar sig också efter ens riktiga årstider och klockslag, vilket är coolt.

En andra chans

Bok av Emelie Beijer
Jag tyckte om den här novellen jättemycket, och därför var det enda problemet att den inte var tillräckligt lång. Det känns som att författaren hade kunnat bygga på storyn ännu mer. Dock är den definitivt läsvärd ändå!

Mindhunter

TV-program från Netflix
En av de bästa serierna jag har sett och man lär sig verkligen mycket om psykologi genom att titta på den. Den stämmer även bra överens med boken den är baserad på.

Criminal Minds

TV-program från Netflix
Älskar den här serien jättemycket! Den påminner väldigt mycket om Mindhunter på Netflix, som har varit en av mina favoritserier.

Köttets tid

Bok av Lina Wolff
Hade svårt att komma in i boken då jag tyckte den var förvirrande i början, men mot slutet blev den faktiskt väldigt spännande. Skulle säga att boken var helt okej.

Bränn alla mina brev

Bok av Alex Schulman
Kunde verkligen inte lägga ifrån mig den här boken när jag började läsa den. Frågar mig själv varför jag inte läste den tidigare, så kan verkligen rekommendera den!

Ett litet liv

Bok av Hanya Yanagihara
En av de sorgligaste böckerna jag har läst, men också en av de bästa! Boken var verkligen en tegelsten, men jag uppskattade det ändå då man hann komma karaktärerna så nära.

1917

Film från 2019 regisserad av Sam Mendes
Den blev min favoritfilm under 2019 även fast jag inte alls har varit så förtjust i krigsfilmer förut. Den är så himla välgjord och man känner verkligen att man är med hela tiden.

Glaskupan

Bok av Sylvia Plath
En väldigt viktig bok för att uppmärksamma psykisk ohälsa och hur det har sett ut för kvinnor som lidit av det under 50-talet samt kraven som har funnits på könet.

Familjen Addams

Film från 2019 regisserad av Greg Tiernan och Conrad Vernon
En jätterolig film som passar bra att kolla på med familjen speciellt under halloween. Passar stora som små.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.