Karin Nilsson

Användarprofil

Pussel

Produkttyp

Pussel som present

Pussel är en perfekt present. Kan ges bort till bara en eller till fler. Roligt att lägga tillsammans och bra avkoppling! Alltid bra att ha hemma!

Översten

Bok av Ola Larsmo
En av de bästa böckerna jag läst på länge. Vilket historiarbete och så spännande att få följa med på Knut Oscars resa.

Lisa och Lilly

Bok av Mian Lodalen
I ett tidigt 1900-tal, på Södermalm i Stockholm får vi följa och läsa om den sanna kärlekshistorian om Lisa och Lilly.
Boken griper tag i en från första stund. Den är lättläst, vacker och tragisk.

Mrs Dalloway

Bok av Virginia Woolf
Mrs Dalloway sade att hon skulle köpa blommorna själv. Så börjar denna bok som utspelar sig under ett dygn i London. Boken handlar om plikter och konventioner, psykisk ohälsa och homosexualitet men också om meningen med livet. Vi får följa Clarissa Dalloway som ska ställa till en fest för sin man. En vacker och rörande bok.

Snedtänkt

Bok av Kalle Lind
Boken Snedtänkt tar mig med på en minnenas promenad genom min barndoms television. Med fantastisk berättarteknik ger Kalle Lind en historielektion i 1900-talets kulturliv. Kan inte annat än rekommendera denna pärla!
Oras son Ofer har precis gjort klar sin militärtjänstgöring då han återvänder frivilligt ut i krig. I väntan på ett besked hon inte vill ha ger Ora sig ut på fotvandring genom Galiléen. En kärleksfull och otroligt gripande roman.

Kris, kalas och kolhydrater

Bok av Annina Rabe och Anna Hellsten
Vilken befriande kokbok! Jag började att läsa sidorna om misslyckanden och misstag i köket (i slutet av boken), men som jag skrattade. Hade dessa berättelser med mig när jag sedan läste vidare. Den här kommer att användas mycket!

Grönsaker A-Ö

Bok av Paul Svensson
Att läsa den här kokboken är som hur Paul beskriver det är att äta aubergine tillsammans med smör och salvia, lite som den första kyssen, när man är nykär, lika kittlande och minnesvärd. En genialisk och allt igenom vacker kokbok.
En av mina favoritböcker. Ett mästerverk. Har läst den ett flertal gånger och rekommenderar den starkt.

Kärlekens Antarktis

Bok av Sara Stridsberg
Om ett liv som nyss har funnits. Ett liv med längtan om kärlek. Om moderskärlek. En allt igenom vacker och brutal bok om ett mord.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.