Catarina Bentsrud

Användarprofil

Det sista livet

Bok av Peter Nyström och Peter Mohlin
En otroligt spännande o välskriven bok som jag inte kunde lägga ifrån mig. Min vän lånade den och fastnade också för den.

Vill äta billigt

Tips för den som...
Att aldrig slänga någon mat utan frys ner eller gör en gryta/pytt av veckans rester. Handla bara på extrapris o köpa bara sånt du verkligen äter. Inte handla bara för att det är billigt.

Vill spara pengar

Tips för den som...
Jag försöker spara alla pantpengar i ett kuvert o så använder jag det till jul då utgifterna ofta är högre än vanliga månader. Då finns det lite extra att ta av. Försöker få lite pant av vänner som inte orkar/vill panta o så hittad pant.
Detta är frihet för mig att få vandra i skogen o dessutom få med mig en massa god svamp i korgen. Hunden älskar att få vara med. Jag brukar dela med mig till sådana som inte kan komma ut i skogen.

Fiska

Aktivitet
Fiska ger mig lugn o ro o spänning. Man få vara ute o njuta av naturen o djurlivet. Lyssna till alla fåglar o känna brisen i håret. Jag älskar verkligen att få sitta på bryggan o bara vara. En av mina favorit sysselsättningar.

Ingemar Modigs uppvaknande

Bok av Mikael Bergstrand
En bra o spännande bok som handlar om två människors öden. Att man kan bli underbara vänner trots ålder o ursprung. Mycket läsvärd o välskriven
En maträtt som är lätt att göra och man kan slänga i lite annat också i den som paprika o färska/frysta tomater. Bra rätt att använda som matlåda och lätt att värma. Billig mat som är mättande o innehållsrik.

Rätt ur jorden

Bok av Bella Linde
En väldigt konkret och bra bok som gör det lätt för en nybörjare att lyckas med ett steg mot självhushållning. Många små tips som gör det lätt och smidigt och det behöver inte vara så krångligt. Många tror kanske att man måste ha stora areal att odla på men här får man veta vad som behövs o idéer på hur man lätt kan odla i både land o kruka. Kanon bra bok som man kan läsa om o om igen o ta de kapitel man vill odla.

Doftljus

Produkttyp

Doftljus som present

En present som varar länge o som man kan njuta av. Finns en doft för alla. Passa att ge bort till alla åldrar.

Sannas likörbok

Bok av Sanna Töringe
Denna bok ger så mycket inspiration att göra egna goda likörer på vad naturen o trädgården ger. Man känner nästan lukterna när man läser boken. Perfekta presenter att ge bort o att göra till sig själv. Att njuta av när vintern kommer.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.