Jatricia Grundström

Användarprofil
Det här är det bästa att ge till någon som man inte vet vad man ska ge för något. Då kan man plocka i lite smått och gott och vara säker på att det kommer garanterat finnas någonting som personen kommer att gilla och uppskatta
Man kan aldrig få för mycket ljus för det går alltid åt, speciellt nu när vi går in i mörkare tider. Ingenting kan gå fel med denna present kanske lukten men oftast känner man personen som man ska ge den till så då kan man utesluta vissa dofter, som man vet hen inte gillar.

Hålla andan

Bok av Flora Wiström
Tyckte den var helt okej har ett bra budskap men inte riktigt min typ av bok. Men skulle rekommendera den för lite yngre typ högstadieåldern, då man kanske kan få lite mer förståelse om att saker kanske inte alltid är okej och uppfattas på samma sätt

Askungen

Film från 1997 regisserad av Robert Iscove
Sån himla fin och magisk berättelse. Älskar den när jag får barn ska denna bli doms favorit film vare sig dom vill det eller ej!

Mister

Bok av E.L. James
Tyckte boken var helt okej mina förväntningar var dock högre på denna men men. Jag ångrar inte att jag läste den, men kärlek fick man iallafall och det var väl huvudsaken antar jag. Vill man läsa läs annars gör det inte😊
Helt AMAZING bok, totalt älskar!!! Rekommenderar er alla att läsa denna jag har haft den i min hylla i snart ett år och det är först nu jag var upptäckt den löste ut den ynka fyra dagar det är lite för mig.

Cilkas resa

Bok av Heather Morris
En jätte bra asch läsvärd bok om att alla är olika och är uppväxta och gått igenom olika saker i livet. En superbra bok dock inte lika bra som den första!
Men absolut en 5 poängare

En evig sömn

Bok av Anna Roos
Tyckte denna bok var helt fantastisk och väldigt enkel att läsa, man ville inte att boken skulle ta slut. Kan varmt rekommendera denna av mig får den 4/5

Blå dahlia

Bok av Nora Roberts
En väldigt bra bok som intresserade mig då den handlade om trädgård och romantik. Tyckte att den hade för långa kapitel obs jag gillar korta bara därför. Dock så har Nora Roberts alltid långa kapitel i alla hennes böcker. Denna boken tog mig dock ganska så lång tid då jag tyckte den kunde bli lite långtråkig ibland.

Jag, Nattid

Bok av Nathalie Danielsson
Tycker att denna boken var helt fantastisk då man får en inblick i hur det är att växa upp som tonåring i dagens samhälle. Man kan bygga upp en bild av en människa och sedan när man får se hur det faktiskt är på insidan gör så att man kan relatera och acceptera mera.
Stark tjej som har fått genomgå mycket i sitt liv!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.