annebannesbokhylla

Användarprofil

Farmen

TV-program
Att det inte är lika mycket pakt detta år älskar jag! Men farmen är som vanligt alltid lika underhållande, spännande och intressant. Missa inte detta program och kan varmt rekommendera er denna!

Morden i Bjärred

Bok av Elisabet Höglund
En välskriven och riktigt bra bok som är en viktig bok som samhället behöver ta del av. Hur kan föräldrar ta livet av sina barn?

Har småbarn

Tips för den som...
Gå din egen väg och vad du som förälder känner är bäst för er och barnet. Tips kan man alltid ta emot men låt inte någon annan bestämma vad som är rätt och fel.
En nostalgisk och härlig bok som passar ungdomar men även såväl vuxna. Boken är välskriven, rolig, spännande med tonåringslivet med kärlek och killar och allt vad det innebär.

Vill må bättre

Tips för den som...
Att ta en promenad, oavsett om den är på 5 minuter eller 20 minuter spelar ingen roll alls. Utan att ta steget utanför dörren och känna den friska luften. Det gör mer än man tror. Så det är inte motionen i sig jag syftar på utan den friska luften. Eller så kanske du kan gå ut i skogen och sätta dig på en sten/stubbe och ta in skogens ljud. Det funkar för mig och kanske även för dig.

Mordet på min mamma

Bok av Carina Westner
I fina Hälsingland sker ett dubbelmord. Ett brutalt sådant. Men gärningsmannen är ute i skogen, tänk om han slår till igen!

Det här är en berättelse om en verklig händelse där vi för följa Carina och hennes nära och kära. Allt från tankar till reaktioner efter att en nära anhörig mördats. Från början till slut slukade boken mig. En välskriven bok, ärlig och den berörde mig på djupet.

Vittror

Bok av Erik Ollman
Jag vet inte vart jag ska börja. Det tog tid att komma in i boken men efter ett tag blev den faktiskt bättre än vad jag trodde.

Med magi och spänning från början av boken och framåt följa Andár, svärdsmagikern, när han får ett väldigt viktigt uppdrag som kan kosta hans liv.

Det är en fantasy som kanske inte uppnår mina fulla förväntningar för en fantasy men den var bra ändå. Mycket text och långa kapitel men texten var ändå enkelt skrivet och lätt att förstå.

Knutbyflickan

Linnéa Kuling
Boken är en välskriven berättelse som grep tag i mig med storm. En bladvändare och en gripande historia. Det är intressant att få en insyn i en del av sekten ur författarens perspektiv. Rekommenderas!
Det här är en rolig och härlig barnbok som gör att man får sig ett skratt medan man läser. Illustrationerna är fantastiska och hela idén kring boken är riktig bra. För vilket barn vill inte börja åka pulka fast snön inte hunnit komma? Jag tycker boken passar som högläsning för yngre barn och även de från 6 år och uppåt.

Kubb

Aktivitet
Vill man knyta nya gemenskaper så är spelet klubb ett perfekt tillfälle att spela då. Det går lika bra att spela på en grusplan som det gör på gräset. Jag föredrar gräs för då kan man vara barfota. Ett spel som passar alla åldrar och hela familjen.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.