annebannesbokhylla

Användarprofil

Fiska

Aktivitet
Att fiska är det bästa som finns. Efter en stressig vecka åka till en sjö och känna in lugnet och hålla kastspö eller metspö i handen. En av de bästa sakerna som finns

Mästaren

Bok av Anna Ihrén
Vilken olidligt spännande och oförutsägbar deckare! Gillar den väldigt mycket och tyckte den var välskriven och en riktig bladvändare. Kan varmt rekommendera er att läsa denna.

Lucy Rex : Hotellmordet

Bok av Pontus Fogelberg
Den här deckaren gillade jag väldigt mycket. En riktig pusseldeckare, bladvändare och ett plus att den inte alls var så lång. Jag är väldigt glad att jag fick chans att läsa den här boken. Spännande och en välskriven bok.
Köttbullar är en maträtt man aldrig kan äta sig trött på. Det är enkelt att laga, helst hemmagjorda köttbullar. Och alla här hemma kan äta dem så med hemmagjord potatismos och med lingonsylt och brunsås så är rätten komplett.
Det här var verkligen en bra och viktig bok. Boken är väl uttänkt så att även barn kan få en tanke om hur det är för föräldrar med utmattningsdepression och utbrändhet.

Jag tycker att det är bra att det görs sådana här böcker och det är något som är så vanligt bland oss att ha. Att få läsa för sitt barn om att det är jobbigt i början och en stund under tiden men att det i slutändan kan bli mycket bättre, tycker jag är viktigt.

En till sak jag gillar med boken är att den visar att även pappor kan må så. Att det inte bara är mammor. Och att författaren skriver på ett sätt som gör att barn lätt kommer ihåg, enklare att förstå.

Timglas

Bok av Stefan Arbratt och Jonas Kragnert Bartholf
Det här är andra fristående delen i en trilogi om undersköterskan Sara och polisen Klas. Ännu en gång har författarna gjort en spännande och välskriven bok. Jag hade höga förhoppningar om den här boken och dem uppfylldes med bravur.
Dåtid och nutid nystas ihop perfekt i berättelsen och jag älskar när kapitlen är korta. En bok jag varmt kan rekommendera. Jag gillar karaktärerna och hur även dem nystas ihop perfekt i berättelsen utan att det blir rörigt.

Hjälp! Vems är vems?

Bok av Emelie Nirland
Den här roliga barnboken är verkligen något jag kan rekommendera. Rolig för både de mindre barnen och lite äldre skolbarn. Illustrationerna var verkligen jättefina och jag tycker idén kring hela boken är fantastisk.

Jag tycker boken passar från fyra år och uppåt. Jag gillar också att på varje sida så ställs en fråga vems verktyg den tillhör som den personen på varje sida har. Väldigt givande för barn att lära vad man använder inom olika arbeten.

Utan samvete

Bok av Per Hallén
Nu har jag läst ut den här boken och den var som andra thriller spännande. Det var svårt att lägga undan boken då jag var nyfiken på vad som skulle hända därnäst. Ett  plus är att boken inte alls är lång vilket jag gillar. Den här politiska deckare beskriver ett parti och dess mörka kopplingar till kriminaliteten.

Upp och Ner

Bok av Charlotte Hector
Det här är en bok med en samling av dikter. Och jag tyckte det var så igenkännande i all text. Så mycket känslor som får plats i så lite text. Boken tog mig med storm och jag gillade både texten och dem fina illustrationerna som var med. Allt kändes så poetiskt, som att jag svävade iväg in i en annan värld. En värld fylld som var lite upp och ner

Den längsta vägen hem

Bok av Anne-Marie Davis
Boken är riktigt bra, även om den i vissa delar var lite sorglig. Oförutsägbar och en riktig bladvändare, hade verkligen svårt att lägga undan boken. Ville bara veta mer och mer. Författaren har med perfektion virat ihop dåtid med nutid och jag tycker det är lätt att hänga med i berättelsen. Boken får högsta betyg av mig (och lite mer därtill) och kan varmt rekommendera er bokvänner att läsa denna!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.