Julia Turesson

Användarprofil
Jag gillar denna boken, storyn har en ny twist för all historier om sann kärlek. Mysig bok som jag varmt rekommenderar.

Klockmakarens dotter

Bok av Kate Morton
Denna bok föll inte mig alls i smaken, den var alldeles för segdragen och storyn var lite för långsökt när de vävdes ihop. Boken hoppade mellan olika huvudpersoner och epoker vilket gjorde mig förvirrad vid ett flertal tillfällen. Den får dock pluspoäng för det vackra omslaget!

Unga kvinnor

Bok av Louisa May Alcott
En fin berättelse som jag gillade mycket! Men jag tror jag hade uppskattat boken mer om jag läst den som tonåring, emellanåt var det lite löjlig. Ska bli spännande att läsa fortsättningen om hur det går för systrarna March!

Någon som du

Bok av Marc Levy
Denna bok föll mig precis i smaken, den fångade min från första sidan! Handlingen är varm och mysig, den bjöd även på en del skratt!
Rekommenderar boken starkt!
Romaner när den är som bäst! Jag gillade kärlekshistorien mellan Colin och Penelope.
Lite förutsägbar emellanåt, men samtidigt tycker jag det är en del av charmen med romance- genren.
En gullig kärlekshistoria som jag uppskattade!

Herravälde

Bok av Elin Olofsson
En fin historisk roman som handlar
Om 3 unga kvinnor i Sverige under 1930-talet. Gemensamt för de alla tre är att de kämpar för sin frihet. Jag tyckte mycket om denna bok som har en medryckande story om feminism. Jag gillade blandningen av kvinnor i olika samhällsskikt sol snyggt vävdes samman till en fin historia.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.