Helen Lillieborg

Användarprofil

Gittan och gråvargarna

Bok av Pija Lindenbaum
En stor favorit i vår familj! Vår äldsta tjej älskade denna bok och tyckte att den var sååå rolig. Bra högläsnings bok och fina härliga bilder samt en kul historia.
Bästa familjeprogrammet! Passar alla åldrar, är superkul och inspirerar barnen till aktivitet. Programledarna är fantastiska! Skrattar ibland så mycket så tårarna sprutar! 😂
Att lösa korsord hör till semester och ledighet. Hela familjen brukar hjälpa till och vi avlöser varandra. Det den ena inte kan, kan den andra. Bästa sättet att koppla av på och att träna hjärnan på.
Favoritmaten!! Detta är ju så gott! Jag har riven ost i pajskalet för då blir det extra krispigt och får en god smak. Senap är ett måste i äggstanningen. Åh vad jag blir hungrig nu när jag tänker på denna goda paj!

Nicke Nyfiken på sjukhus

Bok av H.A. Rey och Margret Rey
En riktig klassiker är detta!! Jag älskade den som barn på 70-talet. Min mamma läste den ofta för mig. Det gick i arv...mina barn har även de älskat denna fina bok. Den håller än i dag. Det är härliga bilder, en bra berättelse och man kan inget annat än att älska Nicke Nyfiken.
En present som passar alla åldrar och perfekt till den som redan har allt! En riktig klassiker som man kan använda många gånger. Varför inte ge bort ett pussel med julmotiv så att det kan bli en tradition att lägga det varje jul.
Underbar och härlig bok! Lättläst, spännande och underhållande. En nutida och en historisk berättelse som flätas samman i slutet. Alla Ewa Klingbergs böcker i Husqvarna serien är så bra! Högsta betyg!

Sune i Grekland

Film från 2012 regisserad av Hannes Holm
En rolig film för hela familjen! Den är galet rolig och det händer tokroliga saker hela tiden. Mina barn har sett denna film hur många gånger som helst.

Käka Grönt

Bok av Julia Tuvesson
Uppföljaren till boken Plåtmat är minst lika bra! Detta är ännu en helt fantastisk kokbok med goda och enkla vegetariska recept. Även denna bok har blivit en stor favorit hemma hos oss.

The Holiday

Film från 2006 regisserad av Nancy Meyers
En underbar kul och romantisk film som verkligen är ett måste varje jul. Man kan se den hur många gånger som helst!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.