Helen Lillieborg

Användarprofil

Chokladbollar

Bok av Mia Öhrn
En riktig önskebok för alla som älskar chokladbollar. Den innehåller mängder med mumsiga recept och härliga bilder. Själv har jag gett bort många ex av denna bok till både unga och gamla som fyller år och alla har blivit så glada. 😊

Nelly Rapp – Monsteragent

Film från 2020 regisserad av Amanda Adolfsson
Överraskande bra! Vi gillade den allihop...både mamman, tonåringen och barnet. Spännande och välgjord. Bra skådespeleri och fantastiska kostymer.

Jag behöver Hedvig

Bok av Jessica Roos Rahmquist
En varm, innerlig och kärleksfull bok om hur det är att få ett barn med Downs syndrom. Ett barn som blir precis lika mycket älskat som ett barn utan en extra kromosom. Boken är lättläst och väldigt fint skriven. ❤️
Fin bok med fina bilder och många gamla minnen!! Jag älskar att bläddra i denna bok och minnas saker från min uppväxt. Tv-program man såg, mat man åt, möbler och inredning och kända personer. En härlig blandning av allt!

Lilla huset på prärien

TV-program från Worldvision Enterprises
Åh vad jag älskar denna serie! Den är lika bra idag som när jag såg den som barn på 70-talet. Den har verkligen allt och är en riktig feelgood-serie!

Gittan och gråvargarna

Bok av Pija Lindenbaum
En stor favorit i vår familj! Vår äldsta tjej älskade denna bok och tyckte att den var sååå rolig. Bra högläsnings bok och fina härliga bilder samt en kul historia.
Bästa familjeprogrammet! Passar alla åldrar, är superkul och inspirerar barnen till aktivitet. Programledarna är fantastiska! Skrattar ibland så mycket så tårarna sprutar! 😂
Att lösa korsord hör till semester och ledighet. Hela familjen brukar hjälpa till och vi avlöser varandra. Det den ena inte kan, kan den andra. Bästa sättet att koppla av på och att träna hjärnan på.
Favoritmaten!! Detta är ju så gott! Jag har riven ost i pajskalet för då blir det extra krispigt och får en god smak. Senap är ett måste i äggstanningen. Åh vad jag blir hungrig nu när jag tänker på denna goda paj!

Nicke Nyfiken på sjukhus

Bok av H.A. Rey och Margret Rey
En riktig klassiker är detta!! Jag älskade den som barn på 70-talet. Min mamma läste den ofta för mig. Det gick i arv...mina barn har även de älskat denna fina bok. Den håller än i dag. Det är härliga bilder, en bra berättelse och man kan inget annat än att älska Nicke Nyfiken.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.