Sara Wennergren

Användarprofil

The Holiday

Film från 2006 regisserad av Nancy Meyers
Världens finaste film med många fina budskap! En romantisk komedi som passar för alla tillfällen, en film som får en att både skratta och gråta.

Hennes ögon blå

Bok av Lisa Hågensen
Wow - vilken bok! Det är en fantastisk blandning av thriller och deckare, en kombination som är oemotståndlig. Boken blir bara mer och mer spännande för varje kapitel, som läsare känner man en stor längtan efter att få reda på mer. Att det övernaturliga blandas in gör det hela ännu bättre.

Jag älskar hur dåtid blandas med nutid och hur de olika perspektiven sakta visar sina kopplingar med varandra. Boken är genialiskt skriven, man blir gång på gång förvånad över vändningarna i berättelsen och efter läsningen vill man bara ha mer

The Sims 4

Spel från 2014 utvecklat av Maxis och The Sims Studio
Har alltid älskat The Sims och det här spelet lever verkligen upp till förväntningarna man har! Jätteroligt spel!

Gäld till djävulen

Bok av Lisa Hågensen
Den fristående fortsättningen på Railis och Ylvas äventyr är mer spännande än någonsin. Det var längesen jag läste en bok som var så extremt fängslande samt spännande att jag inte kunde lägga den ifrån mig. Mystiken med den obehagliga släktforskningen, det djävulska med en vacker plats och det nervkittlande med att inte veta vem man kan lita på.

Komiken följer med även i den här boken, vilket är en härlig kontrast från det mörka i boken. Övernaturliga inslag vävs in i berättelsen på ett läskigt bra sätt. Fina och nya vänskaper blandas med läskiga upptäckter och man kan inte få nog. Författaren har lyckats oerhört bra med att bygga upp spänningen genom hela boken, tills den upplöses och ger läsaren en ”wow-upplevelse”. Definitivt en ny favorit i bokhyllan!

Jag

Bok av Elton John och Alexis Petridis
Att Elton John är en spektakulär karaktär vet vi alla, men bakom den fascinerande ytan finns ett mörkt djup. John är otroligt ärlig och delar med sig av alla delar i hans liv som gör honom till den han är. Att få läsa hans historia är otroligt intressant, glädjefyllt och sorgligt. Bilderna som finns med i boken ger ett mycket känslofyllt intryck för berättelsen.

🚀

Man går från att gråta hejdlösa tårar, till att skratta för sig själv till att sitta med hakan i golvet. Elton skildrar sitt liv på ett komiskt och sorgligt vis, hur han gick ifrån att vara blyga Reginald Dwight till att bli den storslagne Elton John. Det handlar inte bara om droger, sex, relationer och kläder utan om musiken som har fängslat miljoner av människor.

🚀

Jag kan rekommendera den här till alla, oavsett om man tycker om Elton John eller inte. Absolut den bästa biografin jag har läst. Kan även rekommendera filmen ”Rocketman” som skildrar Eltons liv ✨🚀

New Girl

TV-program
Serien som har allt! Jag älskar hur komiken alltid är en central del av serien, men det hindrar aldrig kärleken och vänskapen att göra sig påmind.
Det är så underbart att få andas frisk luft samtidigt som man motionerar. Bra för både kropp och själ! ✨

Kimya

Bok av Eva Holmquist
En otroligt spännande bok med massa magiska äventyr och viktiga relationer. Mystik, magi och hemligheter smyger sig på i varje kapitel och man vill bara ha mer. Det är en bok som är enkel att gilla och svår att motstå!

De tre perspektiven och dess karaktärer är otroligt intressanta att följa, författaren har verkligen fått till den rätta känslan. Avslöjanden och hemligheter innebär att bladen vänds snabbt!

Jag kan rekommendera den här boken till alla som gillar böcker med magi, dystopi och mystik!

Ingen skulle få veta

Bok av Anna Kansell
Det här är en så viktig bok. Ett ämne som måste pratas om. Psykisk ohälsa är något som uppmärksammas mer och mer, men för bara några år sedan var det ett ämne som skulle tystas ner. Den här boken är en bergochdalbana av känslor, sorgsenhet, ilska, uppgivenhet och glädje. Berättelsen är så otroligt stark och att få följa Maria på sin resa känns tryggt.

Berättelsen är skriven på ett sätt som får läsaren att verkligen känna för de olika karaktärerna, jag vill bara hoppa in i boken och hjälpa till, trösta. Jag tycker verkligen om att det tuffa ämnet blandas med mer vardagliga händelser.

Jag kan rekommendera den här boken till alla som gillar verklighetsbaserade böcker. Jag tycker att alla borde läsa den och få upp ögonen, bakom den perfekta ytan kan mycket jobbigt dölja sig.

Den dolda vägen

Bok av Rebecca Dahlgren
Oj vilken bok! Det här är en sådan bok som man försvinner in i. In i äventyret, magin och kärleken. Jag läste boken på en dag, den var helt omöjlig att sluta bläddra i. Den är extremt spännande eftersom det händer något hela tiden. Karaktärerna utvecklar djupa relationer medan äventyren och magin ger kraft till berättelsen. Jag älskar att boken är vardaglig i vissa stunder för att sedan hinta om magi, det ger en stor ”mys-faktor”!

Perspektiven är varierade mellan olika karaktärer och ger läsaren en större översikt över tankar och känslor. Språket är målande och vackert.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.