Sofia Löfgren

Användarprofil
Det här är roligt! Ett riktigt adrenalinpåslag, härliga skratt och en bättre teamkänsla. Perfekt för möhippor eller företag!
Underbar bok om osäkra Emma som kastas in i en ny värld. Jag har skrattat och skämts mycket, och känt mig alldeles förälskad!
Underbart rå och ärlig bok, som tar upp olika tabubelagda ämnen och mellan varven är hysteriskt rolig!
Mysig bok med fantastiska naturbeskrivningar och karaktärsbeskrivningar. Jag får följa Kya som växer upp utan trygghet, och hur det påverkar henne och hennes syn på världen.

London Baby

Anna Portner
Lika bra som de tidigare två! Jag gillar det rappa tempot, och hur hon behandlar viktiga ämnen och lyfter starka kvinnor!
Underhållande fortsättning på serien om systrarna Niva. Jag uppskattade den även om jag gillade den första boken bättre! :D
Underbar bok!! Blev helt fängslad av storyn. Hon beskriver yrket så ingående att jag misstänker att hon själv jobbar med liknande jobb. Högsta betyg från mig!

Medan du sov

Film från 1995 regisserad av Jon Turteltaub
Älskar den här filmen. Kärlek och mysiga bekymmer. Har sett den säkert åtta gånger och kan nog se den tio ggr tilll!
Älskar den! Träffsäker, vacker... komplicerad fast på ett okomplicerat sätt! Jag har gråtit, varit kär, skrattat och älskat att den handlar om att skriva böcker!
Jag gillar hur teori blandas med erfarenhet och hur andra författare har bidragit med just sin expertis! Den passar både för oerfarna och mer erfarna författare. Rekommenderas!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.