Recensioner av Sofia Löfgren

Världen utan dig av Jill Santopolo 

Betyg 5
En av de bästa böcker jag läst. Älskar allt. Hur hon skrivit den, innehållet, handlingen, karaktärerna och språket. Mest älskar jag nog ändå språket! Läs!

Emmas nya liv av Anna Alemo 

Betyg 4
Jättehärlig och humoristisk berättelse. Jag skrattade rakt ut flera gånger och drogs in i storyn direkt. Ibland var den lite förutsägbar men det var inget jag störde mig på. Läs den!

Alla hjärtans mirakel av Simona Ahrnstedt 

Betyg 4
Det här är en riktigt härlig erotisk novell. Det är en fin historia med humor och givetvis en Hel del spänning ;) Man dras in direkt och kan inte sluta läsa. läs läs läs!

Fritt fall av Anneli Olsson 

Betyg 3
Det är en annorlunda berättelse om osäkra Alva som ger sig ut på sitt livs resa och går igenom en utveckling som heter duga. Jag som har backpackat och levt för dagen under flera månader och uppskattar berättelsen i stort. Den är härlig.

Bara lite till av Simona Ahrnstedt 

Betyg 3
Härlig feelgood/romance som fick mig att drömma mig iväg. Intriger håller historien levande! Läsvärd, helt klart.

Schimpansen från Munkfors av Ina Ekegård

Betyg 4
Jättehärlig skildring av ungdom och kärlek. Livsöden och resor från en svunnen tid. Välarbetad och fascinerande berättelse som berör!

Allt du önskar av Kristin Emilsson 

Betyg 3
Det är en härlig feelgood, med alla ingredienser man kan tänkas behöva. Härliga karaktärer och mycket drama. Perfekt sommarläsning!

Stjärnor utan svindel av Louise Boije af Gennäs 

Betyg 5
Finns inte ord för att beskriva den här boken! När jag hade läst den första gången lånade jag alla hennes böcker. Den är frigörande och modig. Fantastisk och helt rätt, både då som nu!

Tatueraren i Auschwitz av Heather Morris

Betyg 5
Jag drogs in i historien med både fasa och spänning. Det är en fängslande bok som framhäver det vackra i det mörka. Kärleken övervinner allt och hoppet finns kvar till slutet. Läs den!