Anna Smed

Användarprofil
En riktigt bra chick lite historia som är en lagom mängd humor, romans och pinsamheter. Älskar Sophie Kinsella som författare och har gillat alla böcker jag läst av henne.

How I Met Your Mother

TV-program från Netflix
En av de bästa sit comsen som finns som höll en underhållen i flera år. Tyvärr är sista säsongen med det sista avsnittet väldigt dåliga. Men är i övrigt värd att se

Enders spel

Bok av Orson Scott Card
Tyvärr var denna bok en av se värsta jag läst. Sexism... ni vet när det är en science fiction bok men det är för mycket science fiction att kvinnor ska kunna vara soldater. I samma bok där man ska träna sex åringar att slåss... huvudkaraktären skulle vara en sexåring men kändes aldrig trovärdigt.

Mjölk och honung

Bok av Rupi Kaur
Den hade sina stunder och visa dikter var väldigt fina och meningsfulla men överlag var den inte super bra. Var trevlig att läsa igenom men inget världsomvälvande direkt

Minnet av vatten

Bok av Emmi Itäranta
En lite annorlunda dystopisk klimat roman som är sätt i ett futuristisk Finland med tydliga öst influenser. Väldigt långsam som bygger upp en framtida värld. Fick många tankar till 1984 i sättet boken är skriven men med helt andra teman.
Rekommenderas för den som gillar dystopier
Börja smått som med promenader i vardagen och gå inte fullt ut på en gång. Bygga vanor tar tid och då är det bättre att ta det långsamt. Röra sig är viktigt hela livet. Så en promenad känns inte som så mycje5 men är mycket bättre än att inte göra något.
En väldigt rolig bok som fick mig att skratta högt flera gånger. En del av slutet var väldigt irriterande så fick därför inte fem stjärnor men var en riktigt bra bok som jag rekommenderar till alla som gillar feelgood.

Freakonomics

Bok av Steven Levitt och Stephen J. Dubner
Tyvärr en väldigt dålig bok. Den är väldigt basic och förklarar egentligen väldigt lite. Deras förutsägelser om tio år framåt slår inte heller in. Ger ingenting så finna bättre böcker att läsa.

Vill ha en ny hobby

Tips för den som...
Jag rekommenderar att börja leta bland alla miljoner tutorials på youtube. Där finna allt från smink till trädgårds skötsel. När man lärt sig basics finns det alltid böcker om man hittar något väldigt specifikt man gillar och där är bilioteket väldigt bra!
Klurigt och trevligt att hålla på med och kräver inte en massa förkunskaper utan man kan börja på en gång.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.