Anna Smed

Användarprofil

Chokladask som present

Något man kan ge till ytliga bekanta men inte till någon närstående. Väldigt fantasilöstoch säger i princip att man inte känner personen alls.
Vart tyvärr besviken, passade mig inte alls. Utan barn kände man inte alls igen sig och känner att den bygger mycket på att man ska känna igen sig i småbarnslivet. Kan man inte det var den rätt dålig. Rekommenderas enbart till folk som redan har skaffat barn.

Strumpor

Produkttyp

Strumpor som present

Om inte person uttryckligen bara vill ha praktiska julklappar eller man köper fina strumpor till någon som gillar att använda fina strumpor, tycker jag man ska låta blir.
Väldigt bra present! Visar omtanke att man tar sig tid och är något som alla faktiskt kan få användning för .

Du glädjerika sköna

Bok av Sara H. Olsson
Storyn lät jätte bra men tycker tyvärr inte att boken levererade. Rätt trista huvudkaraktärer som jag hade svårt att faktiskt hejja på.

Expeditionen

Bok av Bea Uusma
En riktigt bra och välskriven reportage bok. En historia jag inte kände till sen innan men författaren lyckas dra in en och väcka många tankar. Känns mera som en skönlitterär bok än som en fackbok.

Your best life

Bok av Margaux Dietz
Tyvärr rätt tråkig bok med mest självklarhetereller världsfrånvända tips. De enda personer som jag tror kan gilla boken är folk som redan är fans av henne.

Sagan om konungens återkomst

Film från 2003 regisserad av Peter Jackson
Den film som av många ses som den bästa i trilogin. Och visst är den bra men sämre än sin föregångare och betydligt sämre än ettan. Utan att spola för mycket kan jag säga att vissa övernaturliga drag tar bort mycket av spänningen. Den saknar också mycket av den mystiska och mysiga stämningen som är utmärkande i framförallt första men även delvis andra filmen.

De misstänkta

Film från 1995 regisserad av Bryan Singer
Anses avmånga vara en kultfilm och en klassiker. Jag skulle säga att som sådan är den något överskattad även om den fortfarande är bra och bör ses. Den följer i en traditionell genger men lyckas sticka ut på ett bra sätt.

Överenskommelser

Bok av Simona Ahrnstedt
Har läst många historiska kärleksromaner men denna var min första svenska. Hade inte jätte höga förväntningar men den var jätte bra! Kommer lösa mera av författaren i framtiden.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.