Annelie

Recensioner

Lady på luffen
Bok av Barbro Leggat

Betyg 5
Denna bok gör mig glad. Så vågat och tufft av en kvinna i sina bästa år att förverkliga en dröm. Och så kul och inspirerande bok. Trots alla olikheter så löser sig allt till det bästa. Mycket läsvärd bok.

Flakmopedisten
Bok av Lasse Berghagen

Betyg 5
Håll i hatten! Här är en riktigt härlig komiskt skriven bok av vår kära Lasse, om sin uppväxt med massa underbara och roliga episoder. Sträckläste denna bok en varm sommardag och skrattade mycket och ofta. Läs den, ni ångrar er inte.

Mrs Angels tårtbageri
Bok av Gaile Parkin

Betyg 2
En alldaglig bok om en kvinnas liv och hennes tårtbageri. Ingen direkt bok man slukar och ingen direkt spänning, utan en bok man kan läsa och lägga ifrån sig och sen ta upp igen utan att missat något. Kan kännas lite tråkig då det inte finns någon spänning.

Järnblod
Bok av Liza Marklund

Betyg 4
Liza Marklund final bok om Annika Bengtsson. Spännande och lite gripande då det är hennes syster som är den utsatte. En bladvändare som vanligt när det gäller Liza Marklunds enormt skickliga skrivande.

Den glömda rosenträdgården
Bok av Marita Conlon-McKenna

Betyg 3
En lättläst och glad bok. Perfekt bok att ta med på semestern till strandläsning. Gillar de vardagliga i boken som ändå blir lite mer. Härliga personer i boken, rekommendera att läsa med gĺädje.

Bill Bailey trilogi
Bok

Betyg 5
Denna bok kan jag läsa om och om igen. Skildrar en enkel vardag med alla deras bekymmer och glädjestunder. En Bill Bailey skulle vi alla vilja ha.

Rövardotter
Bok av Jackie Ferm

Betyg 4
En bok som verkligen berör och känns verklig. Den berättar rakt och utan krusiduller om hur hennes uppväxt var och hur den format hennes liv. Läsvärd.

Nummer fem från vänster : Nummer fem från vänster
Bok av Jennifer Thompson-Cannino

Betyg 4
Får verkligen se båda sidor av rättslig process som totalt misslyckats. Man bara måste fortsätta läsa till sista raden.
Lite underlig mystik som man aldrig får riktigt grepp om. Ingen riktig bladvändare som man tänkte sig.