Jenny Wikander

Recensioner

En trygg hamn
Bok av Nora Roberts

Betyg 5
Nora Roberts levererar alltid . Man blir aldrig besviken, detta är bok nr 3 av 4 och denna bok riktar in sig på Philip Quinn. Det är en spännande bok bräddfylld med kärlek.

En oundviklig längtan
Bok av Julia Quinn

Betyg 4
Colin och Penelopes bok, denna tyckte jag var riktigt mysig. Och har man börjat läsa serien vill man ju gärna fortsätta.

En förtrollande hemlighet
Bok av Julia Quinn

Betyg 4
Detta är hittills en av mina favoritböcker i serien. Den är lättsmält och man vet vad man får. Vilket kan vara både bra och dåligt.

En annorlunda allians
Bok av Julia Quinn

Betyg 4
Denna bok är den första i serien. Jag gillade denna mycket. Men har märkt att böckerna är olika bra.. alla läsvärda.

Stormsystern
Bok av Lucinda Riley

Betyg 5
Det är svårt att ogilla nån av Lucinda Riley böcker. Dom är välskrivna och mycket bra klart värd att läsa

En sommar att minnas
Bok av Elin Hilderbrand

Betyg 3
Jag gillade hennes förra bok bättre. Bortsett från semester- och strandkänslan man får upplevde jag boken som något tjatig.

Badhytten
Bok av Christina Olséni och Micke Hansen

Betyg 5
Man kan inte annat än älska dom här böckerna! Det är som en komedifilm fast i bokformat. Ett lyckopiller. Trots att det innehåller mord så fokuseras det inte på det utan snarare alla dråpligheter runt omkring.

Vi ses i Beachcomber Bay
Bok av Jill Mansell

Betyg 4
En väldigt mysig bok som man blir glad av. En riktig feelgood-bok. Gillade denna precis lika mycket som de tidigare.Rekomenderas varmt.

Führerns barnmorska
Bok av Mandy Robotham

Betyg 5
Den här delvis fiktiva berättelsen utspelar sig under andra världskriget i Tyskland. Barnkorskan Anke blir satt i koncentrationsläger efter att ha hjälpt judar. Efter två år blir hon kallad till Führern själv för att vara barnmorska åt Eva Braun. Hon slits mellan sin oassion för att hjälpa födande kvinnor och avskyn för var hon befinner sig...

Det perfekta paret : Det perfekta paret
Bok av Elin Hilderbrand

Betyg 4
En spännande bok som utspelar sig hos den amerikanska överklassen. På Nantucket ska det bli bröllop mellan den duktiga försiktiga dottern Celeste från en medelklassfamilj och sonen till en engelsk arvtagerska och deckarförfattare. Men på morgonen för bröllopet hittas tärnan död vid strandkanten intill huset...