Mia Söderström

Användarprofil

Vinterbröllop

Bok av Sarah Morgan
En familje berättelse om systrars skilda liv som innehåller hemligheter men också mycket ömhet o kärlek.
Föräldrarnas stora hemlighet får inte röjas för barnens skull. Det är bara det att barnen är nu vuxna och ska stå på egna ben.
På lillasysters bröllop på andra sidan jorden kommer allt upp till ytan.
Hur ska det då? Överlever familjen eller fortsätter hemligheterna att växa?

Sommaren med Ava

Bok av Anna Lönnqvist
En riktigt bra feelgood historia om hur livets vägar kan svänga i olika riktningar. Kanske inte som man vill själv utan hur det är tänkt att det ska vara.
Ava återser sin mormors gamla hemby efter ett antal år, fast besluten att så fort som möjligt återvända till sitt hektiska liv i Stockholm. Kärleken till bygden och senare även till en man gör att beslutet måste omvärderas!
Lyckan finns på annat håll än man trott från början!
Att komma ut och få lite frisk luft i dessa tider när man kanske jobbar mycket hemifrån, hjälper åtminstone mig att rensa huvudet!
Kopplar man dessutom in en ljudbok i öronen blir promenaden ännu lättare och gärna lite längre!!
Man slår två flugor i en smäll liksom!!
Välkommen ut!!
Att byta ut Tanzanias värme mot svensk vinter, gör någon det? Ja, det är exakt vad Diana gör när hennes mamma frågar om hon vill fira en stillsam jul med henne. Alla tidigare jular gör att hon tvekande sätter sig på planet hem. Arbete som läkare kan vänta.

Två månader ska hon vara hemma och arbetba på en akutmottagning under tiden för att tjäna ihop lite extra pengar innan ett nytt äventyr börjar i Kenya.

Oväntade vänskapsband och kanske en ny kärlek vänder upp och ner på hela Dianas existens. Hur ska hon göra nu? Mamma och Diana har äntligen hittat tillbaks till varandra, vänner hon inte vill lämna och vågar hon satsa på kärleken?

Mysig feelgood roman i julmiljö!!

24 goda gärningar

Bok av Jenny Fagerlund
En mycket fin bok som beskriver både glädjen kring julens mystik samtidigt som känslan av sorg är förlamande!

Emma mister sin stora kärlek på julafton och december 2 år senare känns julen övermäktig att överleva! Efter att ha bestämt sig att göra goda gärningar för andra människor varje dag fram till jul börjar Emma se ljusning i tillvaron. Via dessa gärningar knyts nya och oväntade vänskapsband. Kanske kan Emma oxå finna kärleken på vägen?

Minns oss som nu

Bok av Anna Lönnqvist
Thea, en 30-årig florist, ärver en okänd släkting vilket leder henne till Sunnanby i Sverige vilket är på andra sidan jorden från hennes liv i blomsterbutiken i Nya Zeeland. Arvet innehåller ett hus med historia, som blir som ett pussel med bitar som läggs under en två veckors period runt jul och nyår.
Thea som har ett förflutet i Sverige med stor hjärtesorg, möter Tim som oxå fått sin beskärda del av livet. Även om de båda kämpar emot den attraktion de båda känner, så måste de kapitulera för den rena kärleken som finns som elektricitet mellan dom!

Men hur ska det bli när Thea åker hem igen, vem tänker köpa huset med alla historier? Vem var släktingen egentligen? Var det någon som kände henne in på livet?

En fantastisk kärlekshistoria som innehåller allt!!!
Går pengar och kärlek ihop?
Anna Holm är den utvalde att ärva en massa pengar. Arvet efter Calles elaka pappa kan förvärvas inom ett år men inte utan villkor, Calle får inte veta och inga känslor får blandas in.
Efter många möten och samtal mellan Anna och Calle växer ändå känslorna till oanade höjder av lycka! Hur ska hon kunna berätta för honom om arvet? Hur ska hon gå vidare med sitt eget liv med Jesper som är hennes ungdomskärlek? Eller finns det en möjlighet att allt kan lösa sig på bästa sätt för alla?
En mycket spännande bok med ett oväntat och fint slut!!!

Säg något kärleksfullt

Bok av Dina E. Sacic och Fredrik Davidsson
En känslosam historia om hur livet kan förändras på kort tid. Det är inte alltid som allt känns bra, men här ser man hur kärleken mellan två helt olika personer växer fram till en stabil vardag! En modern kärlekshistoria som visar att kärleken övervinner det mesta!!!

Villa Havsbris

Bok av Caroline Säfstrand
Sophie, en kvinna mitt i karriären med klackskorna och fina kläder, åker hem till skepparkroken när hennes mamma har dött. Det visar sig att hon har ärvt ett kurhotell, det hus som hon har växt upp i som bär på jobbiga hemligheter. Ska hon stanna eller sälja direkt? Känslan av missmod griper tag i henne och leder henne tillbaka till barndomshemmet. Tillsammans med okända hantverkare tar hon tag i huset.
Under tiden kommer det flera ledtrådar till hennes bakgrund upp till ljuset. Kommer hon hitta hem eller leder det henne bort?
Mycket spännande bok med många känslor.

Timglaset

Bok av Tracy Rees
En mycket spännande bok med berättande miljöer som leder storyn framåt. Varför längtar hon just till den lilla staden vid havet?
Vem är mamman egentligen? Hinner tiden rinna ut?

En bra bok kring hur sammanflätade våra liv kan vara utan att vi vet om det!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.