Mia Söderström

Recensioner

Säg något kärleksfullt av Dina E. Sacic, Fredrik Davidsson

Betyg saknas
En känslosam historia om hur livet kan förändras på kort tid. Det är inte alltid som allt känns bra, men här ser man hur kärleken mellan två helt olika personer växer fram till en stabil vardag! En modern kärlekshistoria som visar att kärleken övervinner det mesta!!!

Villa Havsbris av Caroline Säfstrand

Betyg 5
Sophie, en kvinna mitt i karriären med klackskorna och fina kläder, åker hem till skepparkroken när hennes mamma har dött. Det visar sig att hon har ärvt ett kurhotell, det hus som hon har växt upp i som bär på jobbiga hemligheter. Ska hon stanna eller sälja direkt? Känslan av missmod griper tag i henne och leder henne tillbaka till barndomshemmet. Tillsammans med okända hantverkare tar hon tag i huset.
Under tiden kommer det flera ledtrådar till hennes bakgrund upp till ljuset. Kommer hon hitta hem eller leder det henne bort?
Mycket spännande bok med många känslor.

Timglaset av Tracy Rees

Betyg 5
En mycket spännande bok med berättande miljöer som leder storyn framåt. Varför längtar hon just till den lilla staden vid havet?
Vem är mamman egentligen? Hinner tiden rinna ut?

En bra bok kring hur sammanflätade våra liv kan vara utan att vi vet om det!

Dotterns berättelse av Armando Lucas Correa

Betyg 4
Vem är det som kommer med brev till den gamla damen?
En mycket bra skriven bok om krigets vedermödor för våra karaktärer. Omänskliga livsöden och livsval man kan tvingas till för att ge sina barn det bästa möjliga i en ond värld.
Spännande upplösning på mysteriet genom dotterns berättelse!

Det lilla bageriet på strandpromenaden av Jenny Colgan

Betyg 5
En lättsam feel good bok för sommarkvällens ljumma bris!!!
Eftersom författaren målar ut miljöerna känns det nästan som att man är där på plats och verkligen kan känna lukterna från bageriet!!