Elin kaiding Edlund

Användarprofil
En av de absoluta bästa serierna som någonsin har gjorts i Sverige. Tre unga män som startar en målarfirman och hamnar i skuld. För att komma på fötter igen bestämmer de sig för att råna banker...välgjord spännande och gripande.

Ödeläggaren

Bok av Christina Herrström
Känner mig helt omskakad efter att läst denna sjävupplevda historia skriven av. Författaren beskriver hon sakta blir psykiskt nedbruten och lurad av en från början trevlig, godhjärtad och krismatiskt man. Det som från början handlade om att hjälpa någon i nöd slutar i fullständig tragedi. Som läsare får vi följa hur författaren sakta manipuleras, bryts ner och näst intill utplånas av denna psykopat.
Det är så mycket som är bra med den här boken, men framförallt är den viktig.
Läs den!

Betyg 5/5
Dagliga promenader är inte bara ett sätt att stärka kropp och knopp utan också ett sätt att socialisera. Det är extra trevligt nu i Corona tider att träffas och umgås genom att gå en promenad
En rätt som kan smaka på så många olika sätt beroende på vad man har hemma o blanda i. En favorit hemma hos både vuxna o barn.

Skäringer & Mannheimer

Podcast med Mia Skäringer och Anna Mannheimer
En podd som tar upp samhällsviktiga ämnen blandat på ett humoristiskt sätt. Älskar att lyssna på Mia och Anna och skratta tillsammans med dem!

Det sista livet

Bok av Peter Nyström och Peter Mohlin
En deckare när den är som bäst. Spännande karaktärer och intressanta relationer mellan dem. Storyn är spännande och den innehåller flera sidospår som ger boken ett djup. Som tur är kommer jag få lära känna huvudkaraktären John Adderley ännu bättre- då boken ger en öppning för fortsättning.

Ett litet liv

Bok av Hanya Yanagihara
Tänkte försöka sammanfatta mina tankar och känslor om denna boken. Det råder definitivt ingen tvekan om att berättelsen berör inpå djupet. Jag hade väldig svårt att komma in handlingen, de första 250 sidorna var väldigt sega, men hade lovat mig själv att inte ge upp då jag kände att de troligtvis kommer lossna,och de gjorde de verkligen.
Boken liknar ingenting annat jag har läst innan. Den starka vänskapen och kärleken, kampen om överlevnad samt ett hemskt och förfärligt livsöde kantat av brutalitet och övergrepp berör mig så djupt att känslan för berättelsen och dess huvudkaraktärer följer med långt efter jag läst färdigt boken.
De är svårt att sammanfatta en bok som har så många bottnar och en sådan stark berättelse...säger bara en sak, läs den!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.