Cecilia Grip

Användarprofil

En glad boktokig tjej

Markus av Trolyrien

Bok av Joseph A. Davis
Då har jag läst den här som har tagit lite tid men det berodde helt enkelt på att andra böcker hamnade före. Boken va inte dålig utan mycket spännande och jag älskar den gröna jättefjärilen som tar Markus och hans vän på resa för att rädda Valarien! Alltså en färgsprakande berättelse om trollet Markus som blir svärdbärare och den är så spännande!!

Blynätter

Bok av Anna Jakobsson Lund
Det var väldigt länge sen jag läste ut en bok såhär snabbt! Jag är nästan lite stolt! Den här boken har jag dessutom haft ett tag i bokhyllan så det känns extra bra att då läsa boken med och den är dessutom spännande och bra så tack till författarinnan för detta signerade recex som pryder stolt min lilla bokhylla!!

Min egen väg

Bok av Heidi McLaughlin
Det är ju Liams berättelse vi får ta del av här. Om varför han inte tyckte att han passade in om hans knepiga mor som var robot och hans ännu mer knepiga far som bara ville åt karriär! Liam drömmer om något helt annat! Han är inte lycklig där han är nu i livet. Hans tjej förstår honom inte heller så han gör något drastiskt när alla minst anar det!!! Och som han älskar musiken! Även möter han hans mormor som kom att betyda mest för honom för hon är den som förverkligat sina drömmar! Och man ska sträva efter det man vill själv lär hans mormor honom!

Silverhjärta

Bok av Kai Bruno
En annorlunda fin och bra bok om Janina på äldre dagar och hur det kan se ut i världen då! Mycket trovärdig!

För evigt min

Bok av Heidi McLaughlin
Alltså den här har jag läst för nåt år sen meeen missade att göra en recension så då när förläggaren säger att del två är på väg så måste jag ju bara läsa om ettan och sen tvåan raskt där efter med.

Liam är en kändis som tvingas tillbaka till staden han vuxit upp i då en barndoms vän hastigt gått bort. Han tvingas på minnen från det förflutna och tjejen han aldrig glömt är plötsligt påtagligt nära. Och redan första gången dom möts efter alla dessa år i från varandra så kan man nästan känna doften av saknad och åtrå som fortfarande verkar finnas kvar. Massor händer som gör att Liams liv drastiskt förändras. Tänker inte spoila alldeles för mycket men en smaskig kärlekshistoria tar fart i denna första del.

Den blå safiren

Bok av Kai Bruno
Alltså den är stundtals lite svårbegriplig men jag tror att den ska vara så med flit eftersom ingen direkt vet vad som händer och sker när man just svävar mellan liv och död.

Denna är fin! Som en blå safir, vacker och målande som den skyddande mandala!

Linda

Bok av Caroline Twamley
Linda är gift med Hugo och dom har 2 barn. Emily och Oskar. I början av boken åker dom på semester till Dubai och det är både en bra och dålig semesterupplevelse! Du får veta mer om du läser den såklart! Inga spoilers här inte hehe

Gillar den här serien massor!

Verschwindigus

Bok av David Teschner
Boken är bra och jag gillar den massor, men språket är inte jag van vid men det är djupt och elegant på ett vackert sätt ändå! Författaren har verkligen lyckats! Vi får lära känna jag (Tror det är David som är huvudkarraktären) som längtar efter att försvinna. Inte gå hela vägen men bara få folk att tro att så är fallet. Han lever med fru och en katt som han tycker väldigt mycket om och så är han lärare med.

Lyckas han? Läs om det i boken ju! He he he!

Cora

Bok av Caroline Twamley
Alltså jag föll för omslaget på denna och jag lovar omslaget är lika fint och vackert som bokens handling! Men den förvånade mig oxå! Hade inte räknat med den handlingen! Men förvånande då på ett bra sätt givetvis.
Vi får lära känna Cora som är egen företagare och en mycket stark kvinna som är gift med elake Simon och dom har 2 barn Sally och Jonathan och så har dom en hund med som bara är Coras hund för Simon gillar inte den hunden som heter Leo! Allt är fri och fröjd...eller?????

Det enda jag kan göra är att gå

Bok av Ulrika Jannert Kallenberg
En självbiografisk bok som är stark och berör. Den är enkel att läsa men ändå väldigt jobbig eftersom det är en sann berättelse. Gillar den mycket
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.