Alexandra Andersson

Användarprofil

Airfryer

Produkttyp

Airfryer som present

Ger oväntat bra resultat, och mycket smidigt att använda när man slipper all olja! Finns numera även många produkter, såsom pommes frites som är gjorda för just airfryer, och då får man ett resultat likt "riktig" pommes frites. Svårare dock att fritera saker med frityrsmet

Dunkelstjärnan

Bok av Joseph A. Davis
En mysig och medryckande fanatstikbok för mellanåldern, där magi, kreativitet och syskonskap blandas med allvarliga budskap kring främlingsfientlighet och ödmjukhet inför våra olikheter. Tänkvärd bok som är perfekt som högläsning. Färgstark och engagerande och öppnar verkligen upp för diskussion. Det bästa jag läst hittills av författaren!

En stark nolla

Bok av Sara Lövestam
En stark nolla rör vid stora frågor med lättsamhet, värme och humor. Bilden av nätkontakter är kanske lite väl romantiserad, men undertonen är seriös så det går hem ändå. Och tack vare den underbara, unika huvudpersonen Texas blir boken ett rent nöje att läsa. Med en tänkvärd och allvarlig baksida är det en briljant och nytänkande bok som bör tilltala alla tonåringar.
”Rött, vitt och kungligt blått” påminner mig om varför jag älskar att läsa. Sällan har jag skrattat och känt så mycket när jag läst. Det är stundtals befriande klyschigt, men allt oftare helt unikt och oerhört viktigt, och jag hoppas att den här strålande debuten får lite mer av all uppmärksamhet den förtjänar! En romantisk historia om något större och viktigare än enbart den starka kärleken mellan två unga människor.

Säg nåt då!

Bok av Ida Ömalm Ronvall
”Säg nåt då!” är den perfekta ungdomsboken på alla sätt och vis. Den är lättläst och hoppfull, och igenkänningen är total. Trots sin enkelhet berör den mig djupt, för allt Ömalm Ronvall skildrar känner jag igen. En stark läsupplevelse jag kommer bära med mig länge. Viktig och angelägen läsning för alla unga!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.