Therése Lönneberg

Användarprofil

Beatrice

Lina Bengtsdotter
Mardrömmen blir sann. Barnet som vilar i sin vagn och försvinner. Parallellt, en historia om trasiga själar. Gillar att jag i denna bok får lära känna Charlie ännu mer, tillsammans med de demoner hon kämpar med i nutid.

Sovsågott

Anders Roslund
Ännu en bra och spännande bok om mannen en fick lära sig att gilla, och nu bara vill ha mer av - Ewert Grens. Storyn är otäck, berör, äcklar och är tyvärr realistisk. Jag hade gärna kunnat ha ännu mer av Grens och Hoffmann, men jag gillar boken.
Den här boken var omöjlig att lägga ifrån mig. Ung kärlek som försiktigt växer fram genom brevskrivande. Kan det bli bättre? För mig är detta återigen en fullträff i kategorin ungdomsböcker.
Bladvändare om livet som fyrvaktare, med ett sekel mellan huvudpersonerna. Finstämd och med bra beskrivningar av personer och miljö, även om jag ibland skulle kunna tänka mig få ta del av ännu mer känslor och tankar.
Klassist mysig feelgood med skön känsla av svensk sommar. Lantligt, kärleksfullt och med det lilla extra i den fina relationen mellan Hanna och Mattias 9-åriga dotter.
Denna bok gör mig 12-15 år igen och jag har inget annat att tänka på än boken jag har i mina händer, och dess underbara karaktärer. Får mig att minnas mina favoriter från (host) 90-talet. Så fin, rolig, kärleksfull och... mysig.
Ibland bara vet jag. Jag läser 5-10 sidor och börjar le fånigt. Ropar till familjen att de nog inte får nån direktkontakt med mig på ett tag. Jag glömmer att sova. Sen närmar jag mig slutet och då lägger jag den ifrån mig en stund. Den kan ju inte ta slut redan!?! En sån bok.
Lättläst, romantiskt, hett och precis vad en behöver ha att läsa en varm dag vid poolen. I solen. Eller i soffan när regnet öser ner.

Jamåhonleva

Anders Roslund
Spännande bladvändare om hämnd. Hur långt är du beredd att gå för din familjs säkerhet? Del 9 om Ewert Grens och del 4 om Piet Hoffman levererar.
Oerhört välskriven bok som behandlar känslan när du inser att allt inte är helt bra i din familj. Att kärlek är något underbart men även kan vara något oerhört mörkt.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.